blueconnect z Apple Ipad w Promocji bez limitu w nocy

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi blueconnect z Apple Ipad w Promocji bez limitu w nocy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #150989 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od dnia 22.11.2010 roku Polska Telefonia Cyfrowa – operator sieci Era wprowadził do swojej oferty Apple Ipad w ramach Promocji „blueconnect noc” w taryfach data i blueconnect.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #237464 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ceny jak na apple wręcz bardzo niskie. Można się przyczepić co do 3 lat abo, ale dopiero te urządzenia będą się rozpowszechniać, a możliwość wideorozmów za jakiś czas będzie absolutnym hitem.

• #237882 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jednak net mobilny wiąże się z ograniczeniami,a porównując dostawców neta stacjonarnego to niejednokrotnie stawki są bardzo konkurencyjne.
      W neostradzie 2 pierwsze miesiące są za darmo, do tego dochodzi możliwość testowania i inne udogodnienia. Dobrze , że era zniosła chwilowo nocne limity, bo jednak wydaje mi się , że większość młodych osób ściąga pliki w godzinach
      wieczornych,ale miejmy nadzieje, że niebawem pojawią się tez jakieś promocje na abonament

• #249750 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dalem sie nabrac na „ofertę” na kartę (blueconnect dla iPada). TRAGEDIA! Zapłaciłem za to to 50 zł i miałem dostać 2 GB gratis. Po 10 godzinach i zużyciu 270 MB (!!!) odłączono mi neta. Teraz mam na koncie -36 zł i nikt od ponad tygodnia (!!!) nie potrafi mi pomóc. Dzwonilem, pisałem, byłem w salonie – NIC!!! TAKIE RZECZY TYLKO W ERZE!!! OSTRZEGAM!!!

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: blueconnect z Apple Ipad w Promocji bez limitu w nocy
Twoje informacje: