Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › blueconnect z Apple Ipad w Promocji bez limitu w nocy
- Ten temat ma 3 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćCeny jak na apple wręcz bardzo niskie. Można się przyczepić co do 3 lat abo, ale dopiero te urządzenia będą się rozpowszechniać, a możliwość wideorozmów za jakiś czas będzie absolutnym hitem.
-
Anonimowy
GośćJednak net mobilny wiąże się z ograniczeniami,a porównując dostawców neta stacjonarnego to niejednokrotnie stawki są bardzo konkurencyjne.
W neostradzie 2 pierwsze miesiące są za darmo, do tego dochodzi możliwość testowania i inne udogodnienia. Dobrze , że era zniosła chwilowo nocne limity, bo jednak wydaje mi się , że większość młodych osób ściąga pliki w godzinach
wieczornych,ale miejmy nadzieje, że niebawem pojawią się tez jakieś promocje na abonament -
Anonimowy
GośćDalem sie nabrac na „ofertę” na kartę (blueconnect dla iPada). TRAGEDIA! Zapłaciłem za to to 50 zł i miałem dostać 2 GB gratis. Po 10 godzinach i zużyciu 270 MB (!!!) odłączono mi neta. Teraz mam na koncie -36 zł i nikt od ponad tygodnia (!!!) nie potrafi mi pomóc. Dzwonilem, pisałem, byłem w salonie – NIC!!! TAKIE RZECZY TYLKO W ERZE!!! OSTRZEGAM!!!
-
-
AutorWpisy