Bezpłatna aktualizacja oprogramowania urządzeń nawigacyjnych Becker

Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Bezpłatna aktualizacja oprogramowania urządzeń nawigacyjnych Becker

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #155019 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Firma Harman/Becker udostępniła na stronie http://www.BeckerPolska.pl bezpłatną aktualizację oprogramowania do najnowszych urządzeń nawigacyjnych Becker Traffic Assist. Aplikacja “Becker Special Edition” POI Finder dla najnowszych urządzeń wprowadza do nich wszystkie lokalizacje stałych fotoradarów w Europie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #179081 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy ktos moze napisac która nawigacje wybrac?

Czy któras z tych powyzej opisanych czy moze najnowsza Mio z oprogramowaniem Spirit ?

• #179082 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chyba na to pytanie nie ma dobrej odpowiedzi. Sam musisz sprawdzić pożyczając np. od znajomych różne nawigacje, która Tobie będzie najlepiej odpowiadać. Jedni np. lubią jechać na słuch i to wtedy można polecić nawigacje z AutoMapą, czy też Mio lub TomTom. Inni wolą jechać wzrokowo i tu dość dobra jest nawigacja, która ma MapMap 6 w oprogramowaniu. Jezęli jedziesz za granicę to warto zaopatrzyć się w IGO, Harman/Becker czy też Garmina. Jak widzisz wybór jest ogromny i każdy tak jak z telefonami musi wybrać coś dla siebie. Ja mam AutoMapę po Polsce i IGO na zagranicę i to mi w zupełności wystarcza.

• #179083 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Garmin na Europę? City Navigator ma słabe pokrycie Europy. Nie zgodzicie się z tym?

• #354607 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A co ze starszymi klientami2010 rok 1050 zł Becker Z 203 2011 900 zł Becker 43 talk i co do kitu. Co to za firma jak bym wiedział to kupił bym o połowę tańszą i aktualizował bym do dnia dzisiejszego. W Nawigacji Z-203 jest RAWA STRONA mój szwagier obcokrajowiec zdębiał. Miał być aktualizowane i co ??? do kitu z taką firmą.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: Bezpłatna aktualizacja oprogramowania urządzeń nawigacyjnych Becker
Twoje informacje: