Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Bezlik rozmów w abonamencie Plusa
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gośćpowiem tak tanio to już było w abonamentach, dewiza sieci plus to jest płać i dzwoń tylko dużo żeby na premię za pomysł starczyło.
-
Anonimowy
GośćPlus zorientował się, że konkurencja uciekła mu na kilometr i teraz usiłuje coś tam poprawiać. Promocja naśladuje SD, ale skoro Plusa stać tylko na tyle, nie jest dobrze.
-
Anonimowy
GośćJeżeli to ma naśladować SD to marnie to widzę. Natomiast w 36,6 jest odpowiednik SD. I to całkiem niezły.
-
Anonimowy
GośćGorąca jesień w komórkach? Play zastopują ?
-
Anonimowy
GośćZanosi się na to że PLUS wyda odgrzanego kotleta, którym był kiedyś Cafe Plus, cos czuję że nie będzie żadnej rewelacji, obym się mylił
-
Anonimowy
GośćZanosi się na to że PLUS wyda odgrzanego kotleta, którym był kiedyś Cafe Plus, cos czuję że nie będzie żadnej rewelacji, obym się mylił
-
Elektryk
Członekja tam zmykam z abo plusowego bo takiej marnej oferty nie mogę dłużej używać. Więc żaden bezlik im nie pomoże. Sorry Winnetou
-
Anonimowy
GośćOferta dość marna. Zresztą mieć abonament w Plusie to porażka. Od dawna nie ma tam nic sensownego i… korzystnego. Już lepiej opłaca się Simplus. I tyle w tym temacie.
-
Anonimowy
Gość[quote]Oferta dość marna. Zresztą mieć abonament w Plusie to porażka. [/quote]
ja mam inne zdanie, mam abonament w plusie już 3 rok i jestem zadowolony.
wszyscy by chcieli tylko za darmo!! A NIE MA NIC ZA DARMO!
-
-
AutorWpisy