Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Będzie można sprawdzić ilość dni do końca stanu darmowego
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
Anonimowy
GośćAle jaja! Wiadomość dnia! Ale tak na przyszłość to postarajcie się bardziej.
-
Anonimowy
GośćTo chyba oczywiste? nawet nie wpadłbym na to ,że wcześniej czegoś takiego nie było ten Play jest
-
Anonimowy
GośćJeżeli doładowałem za 30 zł to ilość dni stanu darmowego =
okres ważności darmowych smsów (kod: *109#), więc dla
mnie nie było problemu.
-
Anonimowy
GośćDroga redakcjo: a nie powinno być trochę zamiennie, tzn. *111*1*4#?
Ostatnio wprowadzacie szybko news’y, ale ze strasznymi błędami i niedopatrzeniami lub często zmieniacie tytuły, bo chcecie być na "siłę" cool? A może stać się takim portalem telekomunikacji plotkarskiej, jak choćby Media2, którego przez to już nie czytam, ech?!
-
Anonimowy
Gośćnieważne co wypuścić w eter ważne by gadali o Playu, a
gdzie zasięg tego operatora sięga ….wokół Wawy już ciężko
-
sebi997
UczestnikA siega tam gdzie siega zasieg plusa
-
Anonimowy
GośćAha czyli teraz tego nie ma dopiero wprowadzą. Dziwna sieć wszystko w powijakach mają. Trochę dziwna polityka. Powinni oferować już kompletną ofertę.
-
Anonimowy
GośćNie masz racji. Nie zauwazylem braku takiego kodu.
-
Anonimowy
GośćW koncu! Bylem ostatnio w salonie Play spytac sie jak moge sprawdzic do kiedy jest wazny ten stan darmowy, to mi "babka" powiedziala zebym sobie sprawdzil kiedy doladowalem za 30 zl i dal przypomnienie w telefonie <hahaha> Play powinien lepiej dobierac obsluge w salonach, bo to haslo zwalilo mnie z nog ;P
-
Anonimowy
Gośćpoprawka kodu *111*1*4#
-
-
AutorWpisy