Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Awaria Gadu-Gadu (Aktualizacja)
- Ten temat ma 24 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
Uczestnik -
Anonimowy
GośćGG przstalo dzialac juz ok. 17 jak cos.. strona GG i mojageneracja tez nie robi.. takze nie mala ta awaria..
-
Anonimowy
GośćJa ostatnią rozmowę przeprowadziłem o godzinę 18:05.
-
Anonimowy
Gośćdziadostwo od lat te gg 😛
od 4 lat mam spokoj bo korzystam z AQQ 🙂 polecam!
-
Anonimowy
Gośćpadła każda usługa gg networks blip fora.pl, ciekawe czy gg air działa 😛
Use jabber!
-
Anonimowy
GośćCzy GG padło ofiarą ataku ?
Czy to wina przeciążenia serwerów ?
Jak zwykle odpowiedz będzie lakoniczna: awaria została usunięta. Przepraszamy za błędy techniczne :]
-
Anonimowy
Gośćmi przestalo dzialac 19,03 kiedy chcialem napisac opis..
a tu sie jak na zlosc… spi******ło gg ;/
-
Anonimowy
GośćZwykła kruchość złożonych systemów informatycznych! Oby udało im się podnieść gadacza do jutra!
-
Anonimowy
GośćToć GG nie może trwać wiecznie…
I tak coś je kiedyś "wygryzie"… Niemniej – ja osobiście jestem przyzwyczajony do "Głębokiego Gardła" 😛
-
Anonimowy
Gośćmobilne gg też nie działa :/
-
Anonimowy
GośćMI GG NIE DZIAŁA OD DNIA DZISIEJSZEGO GODZINY 7 RANO ! ! ! ! ZANIM POSZŁAM DO SZKOŁY NIE DAŁO SIE GO URUCHOMIĆ…. DZIWNE ://
-
Anonimowy
Gośćno hece z tym gg
-
Anonimowy
Gośćgdybym tu nie przeczytal to bym nawet nie wiedzial ze gg
padlo :D:D:D
tez bym chial wiedziec jak wszystko padlo czy tez GGair?
😀
-
Anonimowy
Gośćmi padlo o 19:05 i zaczyna mnie to troche wk…. ale coz poradzic licze na szybka naprawe
-
Anonimowy
Gośćhaha a mialem napisac komenta do airgadu ze jak bedzie dzialalo tak jak gg to przyszlosci dla nich to ja za kolorowej nie widze ;P haha
-
Anonimowy
Gośća co ciekawe reklama mi sie po nieudanej próbie zalogowania wyswietlila :/ cyrk 😀
-
Anonimowy
Gośćnie ma to jak korzuystać tlenu.
Zawsze kiedy były problemy z GG to tlen bez problemu działał, zresztą od kiedy z niego korzystam to nie zdarzyła się żadna awaria.
-
Anonimowy
Gośćjuz dziala takze looz…
-
Anonimowy
Gośćjuz dziala;fajnie.To juz w nocy naprawili!
-
Anonimowy
Gośćnie dziala !!!!!!!!!!!
-
Anonimowy
GośćKlik -> Działa, działa 🙂
-
Anonimowy
Gośćspoko, jakos przezylam a dzis rano sobie gadalam na mobilnym z kolezanka, wiec zaleglosci nie ma;)
-
Anonimowy
GośćPoprostu GG to badziew kazdy o tym wie co chwila jakas awaria u nich a tlen jak nie bylo awari tak nie ma GG to bubel
-
Anonimowy
GośćProblemy, które na porządku dziennym są z GG, pewnie będą też nagminnie występować w GGair. Już występują. Ale mimo wszystko- GG to największy komunikator w Polsce. Wykupuję nawet EraGG w TT i nie wyobrażam sobie swojego telefonu bez GG. Ale pewnie wiele nastolatków nie wiedziało co ze sobą zrobić, skoro gad przestał działać 🙂
-
Anonimowy
Gośća ja dalej nie wiem dlaczego nie mam gadu ale mobilnego caly czas mi kase za polaczenie pobiera a korzystac nie moge 🙁
-
-
AutorWpisy