Awaria Ery na Podkarpaciu

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Awaria Ery na Podkarpaciu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #155370 Odpowiedz
      rafaik
      Uczestnik

Według serwisu Alert24.pl w województwie podkarpackim występują problemy z telefonami sieci komórkowej Era.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #176988 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Awaria dotyczy światłowodu firmy Exatel na terenie Krakowa. Sami mamy łącze z exatela i od 13:45 nie działa. około 2,5 tysiąca ludzi bez neta.

• #176989 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A wczoraj nie mozna bylo wykonywac polaczen przez jakis czas z Play:/ nawet nie chce wiedziec jak ich net dziala. Ten swiatlowod szybko pewno naprawia, i po krzyku.

• #176990 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie tylko światłowody, bo wogóle przestarzały sprzęt ery się wali !! W maju też były dwie awarie na łączach GSM i telefony nagle "gubiły zasięg". A po przełożeniu karty np. z Plusa nagle ożywały. Wtedy Era też mi mówiła, że u nich wszystko jest w porządku i żaden konsultant nie potwierdził tego faktu. A mimo to ja i inni moi znajomi w centrum miasta mieli przerywane połączenia. Dziadostwo i już !

• #176991 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

wyluzj. inne sieci też mają awarię. normalne przy tylu klientach. tu przynajmniej uruchomili awaryjne łącza, a awarię to uszkodzenie, a nie zaniechanie. pewnie za 2 godziny będzie ok

• #176992 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Chyba nie widziales stacji Orange lub Play/Plusa, Oragne jak i Play ciagle gubia zasieg nawet w centrum wawy i przerywaja polaczenia, wiec nie wiem o co halo, padl kabel nie Ery tylko Exatela i musza to naprawic proste. Mozliwe ze wczesniejsze problemy byly spowodowane juz uszkodzeniem swiatlowodu a dzis juz sie zerwal i tyle.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Awaria Ery na Podkarpaciu
Twoje informacje: