Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Apple zmienia bieg historii- iPad zaprezentowany!!! (video)
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 6 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
KamilBakowski
Członek -
Anonimowy
GośćBrak kamerki wielki minus ale cena no jest zaskakujaca jak na apple 🙂 $499 plus 14% to nie duzo
-
Anonimowy
GośćCiekawe kiedy u nas bedzie za 30$ to jest jakies 60zl internet 3G bez limitow tak jak w USA jezeli kupisz iPada??
-
Anonimowy
GośćPoprawka 90zl
-
Anonimowy
Gość"Zmienia bieg historii"? Tablet to nic nowego. Znowu robi się marketing.
-
Anonimowy
Gośćczy mi sie zdaje czy co roku steve jobs nosi te same jeansy te same adidasy i ta sama bluzke ^^ ? ubiera sie naprawde po "amerykansku" 🙂
-
Anonimowy
Gośćzmienia bieg histori? A na co to komu. O ile iP to fajna zabawka, to iPad nie sluzy do niczego. Za ta cene mozna miec lapka albo rozne funkcjonalne mini kopmputery z mozliwosciami prawdziwego systemu a nie elefonu….
-
Anonimowy
GośćNiepotrzebny nikomu badziew
-
Anonimowy
GośćFajna zabawka, jednak… Samsung NC10 według producenta na baterii działa 8h a iPad tylko 10h to biorąc pod uwagę że NC10 jest x86 sprzęt z armem wypada blado, albo NC10 ma killerską baterię 😉
No i bałbym się używać określenia "rewolucyjny", o ile iPhone wnosił coś nowego to prezentowany sprzęt nowe ma tylko gabaryty, a Ci którzy potrafią liczyć to szybko policzą że zapłacić trzeba będzie nie tylko za sam sprzęt ale i za internet(jeśli będzie modem GSM) i za czytane treści. Czy warto? Choć znajdą się na pewno chętni by go mieć, to moim zdaniem trzeba było by dokładnie się zastanowić nad budżetem 🙂
-
Anonimowy
GośćCo do baterii, to raczej sam się zastanów nad tym co napisałeś, bo zauważ, że iPad to klapka z ekranem w Twoim NC 10.
Teraz cieżko wyciągac wnioski, czy urządzenie się przyjmie, ale dla mnie iPod Touch jest podstawowym urządzeniem, gdy nie mam włączonego laptopa, a szybko musze pogrzebać w necie (nawet w kiblu), więc myślę, że iPad będzie do tego jeszcze lepszy.
-
wlo
Uczestnikdo szybkiego grzebania w internecie wystarcza mi zwykła komórka… do napisania maila czy poczytania w wolnej chwili z dlala od komputera, używam komórki z większym wyświetlaczem – E61i – jest wystarczająca dla mnie.
e-gazety… u nas już całkiem spore pieniądze trzeba zapłacić za możliwość korzystania.
-
Anonimowy
GośćJa powiem tak jak zawsze kupowalem Nokie bo uwazalem ja za dobry wybor to od kiedy w telefonach jest WiFi to Nokia jezeli chodzi o internet jako ogol uwazam za badziew i tak jak ktos juz pisal jak nie ma laptopa to iPod go w 100% zastapi czy to w lozku czy jako gazetka w kibelku 🙂
-
Anonimowy
GośćKlik, swoim wpisem utrwalasz stereotyp, ze kazdy milosnik Nokii to idiota.
-
Anonimowy
GośćŁysy, niedogolony hamerykański Kaszpirowski makretingu
robi ludziom wodę z mózgu zachwalając czarodziejską
deseczkę, dzięki której można przeglądać mejle, zdjęcia
mapy. Czy tłuszcza i tym razem to łyknie?
-
-
AutorWpisy