Start › Forum › Sprzęt › Telefony – pozostali producenci i inne tematy › Pozostali producenci › Alcatel OT-808 telefon z wyglądem netbooka
- Ten temat ma 13 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
KamilBakowski
Członek -
Anonimowy
GośćPitoyable! Za późno, ekranik zbyt malutki… :((
-
Anonimowy
GośćTa, alcatel sie obudził, trońke za późno, ten model jakby pojawił sie ze dwa lata temu , no to moze mozna by powiedziec ze jest fajny .
-
Anonimowy
Gośćtelefon jest mega fajny mam go osobiście przywiozłam go ze stanów i jest super fajny, funkcjonalny i pasuje do każdej kobiety bo ma wygląd puderniczki lub lusterka 😀
-
Anonimowy
Gośćtelefon jest naprawde fajny osobiście go mam przywiozłam z Angli. Ma wiele funkcji jest naprawde spoko. 😉 🙂 😀
-
Anonimowy
GośćJeszcze nie mam tego tel, ale mam zamiar go zakupić. Mam tylko pytanie. Czy jego wyswietlacz jest taki ciemny? czy to jest juz ustawione na najjaśniejsze?
-
Ginko
CzłonekJuż jest dostępny w Polsce…
-
Anonimowy
Gośćw razie czego zapraszam do kupna go w erze 🙂 tel 608 066 697
-
Anonimowy
GośćW realu do 17.05.2011 jest za 299 zł zapraszam
-
Anonimowy
GośćCzy można wgrać polskie menu ?
-
Anonimowy
Gośćma polskie menu i aplikację do czytania e-booków txt (kodowanie UTF-8 pozwala widzieć polskie znaki)
-
Anonimowy
Gośćfajny,ale mam na oku inny
… taki już miałam -
Anonimowy
GośćMam tą komórkę w obecnej chwili i uważam ,że tylko wygląd jest interesujący 🙂 Menu nie ma nic interesującego.Owszem jest dostęp do stron internetowych,ale trzeba sobie za to zapłacić …
WiFI jakby było komórka byłaby ideałem, gdyby karta pamięci się nie zawieszała,na ekranie zewnętrznym ustawić inny opis niż Alcatel….Mógłby aparat mieć więcej pixeli.
Ma trochę swoich wad . -
Anonimowy
GośćTelefon jest dobry ale nie odtwarza filmów z youtube co mi przeszkadza,bo lubie oglądać filmy na youtube. Po za tym nie można uporządkować zdięć na karcie pamięci co jest do bani, bo zdięcia mam pomieszane a tego nie lubie. Pisze sie super, ma super zasięg.
-
-
AutorWpisy