Aktualne cenniki telefonów w Play

Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Aktualne cenniki telefonów w Play

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #157047 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Z dniem 13 grudnia br. w Play uaktualnił cenniki telefonów komórkowych. Z cenników sieci zniknęło kilka modelów telefonów uwzględniono także telefony o ograniczonej dostępności. W ofercie pojawił się także Cennik telefonów w promocji Telefony na deser.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #166215 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Powiem szczerze że nic ciekawego cenowo, choć nie jest tak źle jak niedawno. Play się rozwija i bardzo dobrze ale i tak czekam co wprowadzi t-mobile w erze mam nadzieje że dużo nowych telefonów w dobrej cenie

• #166216 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

cena za lojalnosc i doladowania 50pln wiekszosci sie chyba oplacily..play wyczysci magazyny i od nowego roku skoncza sie dobre promocje.jeszcze jak Nowator sprzeda netie i p4 to wogole sie skończą dobre czasy w play..skoro gsm900/3g czeka intensywna rozbudowa to wiadmomo ze obetną najlepsze warunki.ciekawe kto wezmie p4?

• #166217 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Myślałem że lepiej będzie. W sumie trzeba by się dokopać do newsa o wprowadzeniu promocji, mi sie wydaję, że ciekawsze warunki oferowali czy raczej – obiecywali

• #166218 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

otóz to cinek,napisali to co jest:ze ceny fonów beda takie jak na zkonczenie fionu na deser.i są

• #166219 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

każdy interpretuje wszystko na swój sposób i może się okazać, że parę osób się mocno rozczaruje zresztą nie pierwszy raz…

• #166220 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Znajac zycie polowa telefonow jest niedostepna :/ takze nie wiem jak to bedzie. Czy sa teraz dobre czasy w Play, nie wiem, mnie osobiscie nie ciagnie do Play, nie wiem moze glownie przez to ze korzystam bardzo czesto jezdzac po Polsce netu mobilnego a Play nie oferuje takiego, raczej internet mobilny w duzych miastach. Bo jednak maja biale plamy i to dosyc spore

• #166221 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play stara się tuszować swoje słabe strony niby tanimi połączeniami,które jednak bo bliższym przyjrzeniu nie są wcale takie tanie,bo konkurencja wbrew pozorom nie śpi

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Aktualne cenniki telefonów w Play
Twoje informacje: