AirLive GW-300NAS: nowy router do superszybkiego Internetu

Start Forum Sprzęt Sieci komputerowe AirLive GW-300NAS: nowy router do superszybkiego Internetu

• Temat jest pusty.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #150029 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Ovislink AirLive, jeden z producentów urządzeń sieciowych i komunikacyjnych, wprowadza do sprzedaży najnowszy router bezprzewodowy 2T2R 300Mbps GW-300NAS z Gigabitowymi portami LAN i portem Gigabit WAN.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #244485 Odpowiedz
      Iomega
      Członek

Ciekawie zapowiadający się sprzęt do domowej sieci wi-fi. Pytanie jaka cena

• #244516 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak ktos lubi podlubac, to dosc tanio mozna to samo uzyskac na TP-Linku TL-WR1043ND. Nie wiem na jakim chipsecie jest to, ale pod TP sa alternatywne firmware dajace sporo zabawy i mozliwosci.

• #262930 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Za dwie i pół stówki to się opłaca. Gdzieś mi mignął jakiś konkurs na fejsie, w którym można wygrać ten router.

• #274789 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

[quote]Ja myślę, żę za tą cenę i tyle możliwości to się w ogóle opłaca [/quote]

Ja to kupiłem i wiem, że się opłaca 🙂 Ze tę cenę mam święty spokój z sygnałem, nie muszę dokupować anten, repeaterów i cholera wie czego.

• #275454 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Router bomba. U mnie się przebija przez kilka ścian, a sygnał cały czas 5 kresek.

• #1960528 Odpowiedz
      Victoria9878
      Gość

The 10.0.0.1 – 10.0.0.0.1 Admin Login page provides quick access to your LBP Piso WiFi Router 2026, making it easy to manage network settings, update configurations, and monitor connected devices through the gateway. Whether you’re changing passwords or optimizing your WiFi setup, the admin dashboard offers simple and secure control.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #274789 w AirLive GW-300NAS: nowy router do superszybkiego Internetu
Twoje informacje:

Anuluj