Start › Forum › Sprzęt › Sieci komputerowe › AirLive GW-300NAS: nowy router do superszybkiego Internetu
- Temat jest pusty.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Iomega
CzłonekCiekawie zapowiadający się sprzęt do domowej sieci wi-fi. Pytanie jaka cena
-
Anonimowy
GośćJak ktos lubi podlubac, to dosc tanio mozna to samo uzyskac na TP-Linku TL-WR1043ND. Nie wiem na jakim chipsecie jest to, ale pod TP sa alternatywne firmware dajace sporo zabawy i mozliwosci.
-
Anonimowy
GośćZa dwie i pół stówki to się opłaca. Gdzieś mi mignął jakiś konkurs na fejsie, w którym można wygrać ten router.
-
Anonimowy
Gość[quote]Ja myślę, żę za tą cenę i tyle możliwości to się w ogóle opłaca [/quote]
Ja to kupiłem i wiem, że się opłaca 🙂 Ze tę cenę mam święty spokój z sygnałem, nie muszę dokupować anten, repeaterów i cholera wie czego.
-
Anonimowy
GośćRouter bomba. U mnie się przebija przez kilka ścian, a sygnał cały czas 5 kresek.
-
Victoria9878
GośćThe 10.0.0.1 – 10.0.0.0.1 Admin Login page provides quick access to your LBP Piso WiFi Router 2026, making it easy to manage network settings, update configurations, and monitor connected devices through the gateway. Whether you’re changing passwords or optimizing your WiFi setup, the admin dashboard offers simple and secure control.
-
-
AutorWpisy