Agnieszka Górska dyrektorem marketingu VECTRY

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Agnieszka Górska dyrektorem marketingu VECTRY

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #156059 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od kwietnia funkcję dyrektora departamentu marketingu VECTRY objęła Agnieszka Górska. Agnieszka będzie pracować w siedzibie VECTRY w Gdyni. Do Trójmiasta przeprowadziła się z Warszawy, gdzie do roku 2007 przez pięć lat pracowała w PTK Centertel (Orange) pełniąc funkcję marketing managera.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #171513 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale te lata lecą. Ani się nie obejżałem a Pani Agnieszka już zdołała przepracować 5 lat od 2007 roku.:)

• #171514 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

niech im powie zeby polepszyli sprzet od netu, albo zeby zakupili serwery ktore dadza sobie rade z wieksza iloscia uzytkownikow, dopoki poziom i jakosc ich uslusg internetowych nie bedzie sie pokrywala z konkurencja dopoty beda tracic klientow

mialem porblemy ze strata pakietow, moje spostrzezenia olano a w biurze obslugi klienta nie wiedzieli o czym mowie. jak wytlumaczylem jak 5-letniemu dziecko o co chodzi to stwierdzono ze mam duze wymagania 😀

ja bym powiedzial ze to oni maja konsultantow ze zbyt niskim poziomem elementarnej wiedzy z zakresu przesylania danych i zbyt lipny sprzet do obslugi klientow niz moje zbyt duze wymagania. zmienilem dostawce i niech frajerow szukaja gdzie indziej

• #171515 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pracowalem znia 2 lata , jednym slowem , 0 -kompetencji , straszna wlazidupa , wiedzia z marketingu na poziomie 0 . Wspolczuje firmie VECTRA i wszystkim wspolpracownikom.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: Agnieszka Górska dyrektorem marketingu VECTRY
Twoje informacje: