Abonamenty

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Abonamenty

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
  • Autor
    Wpisy
    • #152204 Odpowiedz
      mlody1912
      Członek

ja ostatnio słysząłem że w orange weszła taka oferta abonamentowa w ktorej jest ponieżej 29 gr za minutę…

• #229684 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ofert jest mnóstwo, wszystko zależy od tego gdzie masz znajomych i czego oczekujesz od operatora. Orange ma teraz abonament 55 zł ze stawką 29 groszy na przykład. Ale jeśli chodzi o świąteczne promocje to jeszcze nic nie słyszałam.

• #229685 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Prawdę mówiąc odkąd mam telefon na kartę przestałam interesować się ofertami abonamentowymi…

• #229686 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Hmm… z tego co czytalem te wczorajsze wieczorne artykuly, to mozna sobie zrobic calkiem ciekawa oferte w tym orange. Jaki telefon byscie polecali/ly z tej oferty swiatecznej?

• #229687 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No ciekawe, ale jak długo obowiązuje stawka 29 groszy? Przez cały okres umowy?

• #229688 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak, przez caly okres umowy. Przeciez prawo nie dziala wstecz. Takze, jak sie podpisuje umowe, to ma sie et same warunki przez cale jej trwanie.
      Wczoraj sie dowiedzialem w necie, ze ten abonament z 29 groszami w orange, bedzie mozna kupic do konca roku (czyli przedluzyli promocje).

• #229689 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie twierdzę, że prawo działa wstecz , miałam raczej na myśli czy umowa nie gwarantuje stawki 29 groszy na określony okres, ale jeśli tak nie jest to ok.

• #229690 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no chyba, że by jasno określali co potem. wtedy nie możnaby im było zarzucić działań nie fair… tylko znowu wracamy do pytania – czy wszyscy czytają dokładnie umowy?

• #229691 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No jeśli ktoś nie czyta to później pretensje może mieć tylko do siebie.

• #229692 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

true true. ale przeczytać umowę to jedno, zrozumieć umowę to drugie, a zapamiętać co było w umowie to trzecie

• #229693 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ja ostatnio słysząłem że w orange weszła taka oferta abonamentowa w ktorej jest ponieżej 29 gr za minutę…

• #229694 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A czy to nie jest właśnie ta oferta z abonamentem w wysokości 55zł?

• #229695 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie, ten orange 55 już zniknął, jest teraz orange free, zdaje się, o tym mówi serekomo

• #229696 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

orange free to inna bajka. Ja mówię o tym podwójnym pakiecie minut.

• #229697 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A, ta podwójna liczba minut w abonamencie całkiem spoko, szkoda, że nie obejmuje starych użytkowników, którzy jeszcze nie przedłużają umowy.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 14
Odpowiedz na: Abonamenty
Twoje informacje: