Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Abonamenty
- Ten temat ma 14 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 5 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
mlody1912
Członekja ostatnio słysząłem że w orange weszła taka oferta abonamentowa w ktorej jest ponieżej 29 gr za minutę…
-
Anonimowy
GośćOfert jest mnóstwo, wszystko zależy od tego gdzie masz znajomych i czego oczekujesz od operatora. Orange ma teraz abonament 55 zł ze stawką 29 groszy na przykład. Ale jeśli chodzi o świąteczne promocje to jeszcze nic nie słyszałam.
-
Anonimowy
GośćPrawdę mówiąc odkąd mam telefon na kartę przestałam interesować się ofertami abonamentowymi…
-
Anonimowy
GośćHmm… z tego co czytalem te wczorajsze wieczorne artykuly, to mozna sobie zrobic calkiem ciekawa oferte w tym orange. Jaki telefon byscie polecali/ly z tej oferty swiatecznej?
-
Anonimowy
GośćNo ciekawe, ale jak długo obowiązuje stawka 29 groszy? Przez cały okres umowy?
-
Anonimowy
GośćTak, przez caly okres umowy. Przeciez prawo nie dziala wstecz. Takze, jak sie podpisuje umowe, to ma sie et same warunki przez cale jej trwanie.
Wczoraj sie dowiedzialem w necie, ze ten abonament z 29 groszami w orange, bedzie mozna kupic do konca roku (czyli przedluzyli promocje). -
Anonimowy
GośćNie twierdzę, że prawo działa wstecz , miałam raczej na myśli czy umowa nie gwarantuje stawki 29 groszy na określony okres, ale jeśli tak nie jest to ok.
-
Anonimowy
Gośćno chyba, że by jasno określali co potem. wtedy nie możnaby im było zarzucić działań nie fair… tylko znowu wracamy do pytania – czy wszyscy czytają dokładnie umowy?
-
Anonimowy
GośćNo jeśli ktoś nie czyta to później pretensje może mieć tylko do siebie.
-
Anonimowy
Gośćtrue true. ale przeczytać umowę to jedno, zrozumieć umowę to drugie, a zapamiętać co było w umowie to trzecie
-
Anonimowy
Gośćja ostatnio słysząłem że w orange weszła taka oferta abonamentowa w ktorej jest ponieżej 29 gr za minutę…
-
Anonimowy
GośćA czy to nie jest właśnie ta oferta z abonamentem w wysokości 55zł?
-
Anonimowy
Gośćnie, ten orange 55 już zniknął, jest teraz orange free, zdaje się, o tym mówi serekomo
-
Anonimowy
Gośćorange free to inna bajka. Ja mówię o tym podwójnym pakiecie minut.
-
Anonimowy
GośćA, ta podwójna liczba minut w abonamencie całkiem spoko, szkoda, że nie obejmuje starych użytkowników, którzy jeszcze nie przedłużają umowy.
-
-
AutorWpisy