85 proc. telefonów Dual-SIM to produkt myPhone

Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe 85 proc. telefonów Dual-SIM to produkt myPhone

• Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat temu przez Anonimowy.
Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #155618 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Polski producent telefonów komórkowych – spółka myPhone – podsumowała swoją działalność w pierwszym kwartale 2009 roku. – Wyniki podsumowania nastrajają nas bardzo optymistycznie – mówi Radosław Trzeba z myPhone. Plan na drugi kwartał przewiduje wprowadzenie trzech kolejnych modeli: myPhone 1050 simply i myPhone – 8850TV feeling.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #175379 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

moja znajoma ma ten "wspaniały" telefonik myPhone, model 6650. to jest takie dziadostwo jakich mało na rynku. wiele miałem telefonów w ręku, ale ta firemka to porażka. znajoma ma go ok. miesiąca, a już drugi raz pojechał do serwisu, resetują się dane, telefon samoczynnie wyłącza się. no i hitem jest to, że normalnie nie ma w nim słownika polskiego do pisania sms-ów, (przedziwna rzecz w dzisiajszych czasach). stanowczo odradzam zakup tego cudeńka.

• #175380 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy na myPhone działać będzie GG z kartą gaduAIR?

• #175381 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Telefony myPhone nie mają simlocka więc nie powinno być z tym problemów. Gorzej jest sprawa z dostępem do internetu. Będziesz musiał sam wszystko ustawiać, a to wiem z własnego doswiadczenia nie jest łatwe. Ale da się ustawić.

• #175382 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja mam MyPhone 8830 i jestem zadowolony…telewizja, radio, mp3 i dwie karty sim do tego dwie karty pamięci po 1 GB każda i wszystko działa bez zarzutu!!! Ten model polecam. Pozdro

• #231730 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

młody – masz racje dziadostwo i nędza na fona czekałem 2 miesiące haha

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: 85 proc. telefonów Dual-SIM to produkt myPhone
Twoje informacje: