8-megapikselowy Samsung Pixon wchodzi do sieci Era

Start Forum Sprzęt Samsung 8-megapikselowy Samsung Pixon wchodzi do sieci Era

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
  • Autor
    Wpisy
    • #156855 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Samsung Pixon – telefon o grubości 14,9 mm z wyświetlaczem dotykowym i aparatem fotograficznym o rozdzielczości 8 megapikseli już dostępny w Polsce. Pixon przypomina prawdziwy aparat fotograficzny nie tylko wyglądem, ale także możliwościami.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #167041 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cos mi sie wydaje ale ten tel niema chyba Wifi oraz Win.mobile..? ten windows bym przebolal ale wifi??

• #167042 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie ma to jest "zwykły" telefon, a właściwie aparat fotograficzny z telefonem. WM ma Omnia.

• #167043 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wszyscy zachwycaja sie dotykowcami.Ale tylko iphon ma czujnik ciepla.I jak sie dotyka palcem wszystko idealnie dziala.Pozostale omnie ,htc czy samsungi niemaja takiej funkcji.Sa dotykowe ale na innej zasadzie -docisku.Np palca czy stylusa.I tos ie juz takniesprawdza.A w tym modelu mimo 8 mp dalej brak lampy ksenonowej.Juz nawet nokia n82 mimo 5mp zrobi ladniejsze zdjecie.

• #167045 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A gdzie wi-fi ,divix player,gps ?

• #167047 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

co by nie mówić, bardzo ciekawy telefon z doskonałym aparatem, co łatwo zauważyć oglądając zdjęcia zrobione przez tego fotografa

• #167048 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

telefon BARDZO ŁADNY wizualnie – i sprzętowo też ok – NO I APARAT… jednak MOIM ZDANIEM samsungi robią NAJŁADNIEJSZE zdjęcia – mam Z170 i jego 1,3MPx bije jakością 3MPx SE i Nokii!

• #167050 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hoho to Era zaszalala:) i bardzo dobrze:) mi zostalo jeszcze pol roku i nowy aneks moze sie skusze na ten wlasnie model:):) nie no bardzo fajnie ze ciagle cos wprowadaja

• #167051 Odpowiedz
      bruno
      Członek

Ile i w jakich ofertach kosztuje? Fakt, nie ma wifi, ale telefon robi wrażenie.

• #167052 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

no no ?? i tu mnie Samsung mile zaskoczył 🙂 chociaż wifi teraz to robi się standard w telefonach, szkoda, że u nas nie sprzedają Sagema my519x skromniutki, malutki telefonik z wifi i aparatem 3,2 Mp 🙂

• #167053 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

elo elo mam pytanko, czy Samsung Pixon ma taki "długopiik" do ekranu? chyba wiecie oco mi chodzi. 😛

Przeglądanie wątków odpowiedzi 10
Odpowiedz na: 8-megapikselowy Samsung Pixon wchodzi do sieci Era
Twoje informacje: