Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › 600 tys. użytkowników Play Online i Galaxy Tab od 1 zł w Play
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 8 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćNIECH LEPIEJ POPRAWIĄ ZASIĘG W CAŁEJ POLSCE BO MAJĄ NAJGORSZY PLAY JAK ZAWSZE SIĘ PRZECHWALA A DALEKO MU DO W3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Anonimowy
GośćCena taba korzystna, nawet w abo 149, a 35GB, ale ma jeden poważny szkopół bo przesył danych to tylko 1MB/s co dla taba będzie za mało ciut, wolno będzie chodziło.
-
Anonimowy
Gośćogólnie podwyżka, ja mam 5 giga i cóż widzę 25 zł więcej za 10 zł to już poszukam może plus czy orange.
-
Anonimowy
GośćZasięg w Play ich internetu jest bardzo słaby mi się kojarzy z serem szwajcarskim tak samo dziurawy… Ceny urządzeń też nie powalają jakoś specjalnie.
-
Anonimowy
GośćOczywiście ceny samsunga korzystniejsze, niż iPada, tylko jak zobaczyłem to urządzenie na zdjęciach to to straszna cegła jest:) Problemem jak to w play jest zasięg no i nie ma co kryć to ten będzie najważniejszy przy wyborze oferty.
-
-
AutorWpisy