5 mln kart PAYBACK w portfelach Polaków w pół roku

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 5 mln kart PAYBACK w portfelach Polaków w pół roku

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • #152799 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Po pierwszych dwóch tygodniach obecności na polskim rynku Polacy mieli już ponad milion kart, a po 6 miesiącach liczba ta przekroczyła 5 milionów. To średnio ponad 833 tysiące kart miesięcznie. W

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192164 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

5 mln – 3 moje, kilka dni temu zrezygnowałem z programu i oddałem zarejestrowane na moim koncie karty. Przelicznik punktów jest tak tragiczny, że nawet nie opłaca się nosić tych kart w portfelu!

• #192165 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tez mam 2 paybacki ale to lipa jakich mało.musiałbym w realu robic zakupy codziennie,na bp,w orange miec neta i abo z rachunkami kolo100pln to moze po 5 latach bym uzbierał na doładowanie 25pln

• #192166 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Czy komuś udało się otrzymać punkty od AGITO, bo moja reklamacja trwa już od października i ciągle otrzymuję od PAYBACK maila : "prosimy o cierpliwość, punkty zostaną naliczone w najbliższym czasie" ???

• #192167 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

caly artykul wydaje sie tylko ladnie sporzadzona reklama.

nie znam osoby ktora po zmianach w paybacku, nadal zbierala punkty – wszyscy dali sobie spokoj

• #192168 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W pełni się zgadzam z poprzednimi opiniami. Telix bezrefleksyjnie powtórzył "autozachwyt" twórców programu, a zwykły chłopski rozum podpowiada, że program to lipa ! Głowę daję, że 95 % uczestników programu w ciągu roku zbiera tyle punktów, ile wystarczy by dostać litr oleju samochodowego albo talię kart. Wolę poprzedni program Profit (Orange), w którym przynajmniej można było za zebrane punkty kupić pewne usługi. Tutaj jest dużo ściemy i nic więcej.

• #192170 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie przesadzajcie z tym uzalaniem sie. Owszem – przelicznik jest kiepski, ale bardzo sie ratuje kuponami. JA robie normalnie zakupy, czasem zatankuje, mam phona w orange, a po 3 miesiacach, w lutym wymienilem punkty na nagrode rowna 250zl. A kuponow jest cala masa – na stronie payback, przeslanych na maila, ksiazeczki z punktami w realu itd. Jak robie np. zakupy za 50 zł., to dostaje nie 25, a 525pkt. i tak sie zbieraja;) no ale najlepiej tylko marudzic, niz sie troche postarac zebrac tych punktow…

• #192171 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ładna laurka… ładna… dla badziewnego programu…..

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: 5 mln kart PAYBACK w portfelach Polaków w pół roku
Twoje informacje: