Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 5 mln kart PAYBACK w portfelach Polaków w pół roku
- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 4 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
Gość5 mln – 3 moje, kilka dni temu zrezygnowałem z programu i oddałem zarejestrowane na moim koncie karty. Przelicznik punktów jest tak tragiczny, że nawet nie opłaca się nosić tych kart w portfelu!
-
Anonimowy
Gośćtez mam 2 paybacki ale to lipa jakich mało.musiałbym w realu robic zakupy codziennie,na bp,w orange miec neta i abo z rachunkami kolo100pln to moze po 5 latach bym uzbierał na doładowanie 25pln
-
Anonimowy
GośćCzy komuś udało się otrzymać punkty od AGITO, bo moja reklamacja trwa już od października i ciągle otrzymuję od PAYBACK maila : "prosimy o cierpliwość, punkty zostaną naliczone w najbliższym czasie" ???
-
Anonimowy
Gośćcaly artykul wydaje sie tylko ladnie sporzadzona reklama.
nie znam osoby ktora po zmianach w paybacku, nadal zbierala punkty – wszyscy dali sobie spokoj
-
Anonimowy
GośćW pełni się zgadzam z poprzednimi opiniami. Telix bezrefleksyjnie powtórzył "autozachwyt" twórców programu, a zwykły chłopski rozum podpowiada, że program to lipa ! Głowę daję, że 95 % uczestników programu w ciągu roku zbiera tyle punktów, ile wystarczy by dostać litr oleju samochodowego albo talię kart. Wolę poprzedni program Profit (Orange), w którym przynajmniej można było za zebrane punkty kupić pewne usługi. Tutaj jest dużo ściemy i nic więcej.
-
Anonimowy
Gośćnie przesadzajcie z tym uzalaniem sie. Owszem – przelicznik jest kiepski, ale bardzo sie ratuje kuponami. JA robie normalnie zakupy, czasem zatankuje, mam phona w orange, a po 3 miesiacach, w lutym wymienilem punkty na nagrode rowna 250zl. A kuponow jest cala masa – na stronie payback, przeslanych na maila, ksiazeczki z punktami w realu itd. Jak robie np. zakupy za 50 zł., to dostaje nie 25, a 525pkt. i tak sie zbieraja;) no ale najlepiej tylko marudzic, niz sie troche postarac zebrac tych punktow…
-
Anonimowy
Gośćładna laurka… ładna… dla badziewnego programu…..
-
-
AutorWpisy