Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 5 lat Orange w Polsce (video)
- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 10 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
zbyszekswce
UczestnikŁadna ta reklama – chociaż Idea była szczytem doskonałości w polskiej telefonii mobilnej – takim „lepszym” Playem 🙂 bo długo i mocno dogadzała klientom – nowym jak i przedłużającym umowę! Potem wlazła Pomarańcza i skisła na ponad 4 lata „zagrzebując” w gąszczu niejednoznacznych „promocji” potencjał poprzedniczki. Ale od pewnego czasu – od momentu wprowadzenia Pelikana Delfina i Pantery – jest LEPIEJ – i chociaż do poziomu jaki reprezentowała Idea – jeszcze BARDZO DUŻO brakuje to jednak wszystko idzie w lepszą stronę 🙂 – to oczywiście TYLKO moje subiektywne opinie 🙂
-
Anonimowy
Gośćzbyszekswce: wiesz, gusta są różne, wiadomo, jednemu bardziej odpowiadała oferta Idei, ale jak sam zauważyłeś w Orange też jest trochę ciekawych promocji itp. Oprócz nowych planów abonamentowych wymieniłbym chociaż ostatnią odsłonę Free z nielimitowanym dostępem do netu w nocy.
-
Anonimowy
GośćNikt nie jest w stanie wykazać co przeciętnemu użytkownikowi sieci daje jej rebranding . A przecież to faktycznie on ponosi niemałe jego koszty . Potwierdzam opinię ~zbyszka – tez mam takie odczucia . Pamiętam jakie były oczekiwania klientów Idei ,ze po zmianie włąściciela i rebrandingu będa traktowani we WSZYSTKICH sieciach Orange jak „swoi”
-
Anonimowy
GośćMam nawet jeszcze kartę sim Idea:) Chociaż od paru lat to już Orange. Idea była po prostu polską firmą, jest we wszystkich przekonanie, że właśnie co nasze to lepsze. Może dlatego Orange nie został polubiony od razu, może nawet do tej pory.
-
Anonimowy
GośćA ja z przyjemnością słucham swojej muzyki w tej reklamie, Piotrek Iwicki 🙂
-
-
AutorWpisy