5 lat Orange w Polsce (video)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 5 lat Orange w Polsce (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #151666 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Reklama rebranding’u Orange z 2005 (5 lat Orange w Polsce). Dokładnie 19 września 2005 r. operator zmienił markę swojej sieci telefonii komórkowej – z Idei na Orange.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #233453 Odpowiedz
      zbyszekswce
      Uczestnik

Ładna ta reklama – chociaż Idea była szczytem doskonałości w polskiej telefonii mobilnej – takim „lepszym” Playem 🙂 bo długo i mocno dogadzała klientom – nowym jak i przedłużającym umowę! Potem wlazła Pomarańcza i skisła na ponad 4 lata „zagrzebując” w gąszczu niejednoznacznych „promocji” potencjał poprzedniczki. Ale od pewnego czasu – od momentu wprowadzenia Pelikana Delfina i Pantery – jest LEPIEJ – i chociaż do poziomu jaki reprezentowała Idea – jeszcze BARDZO DUŻO brakuje to jednak wszystko idzie w lepszą stronę 🙂 – to oczywiście TYLKO moje subiektywne opinie 🙂

• #233455 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zbyszekswce: wiesz, gusta są różne, wiadomo, jednemu bardziej odpowiadała oferta Idei, ale jak sam zauważyłeś w Orange też jest trochę ciekawych promocji itp. Oprócz nowych planów abonamentowych wymieniłbym chociaż ostatnią odsłonę Free z nielimitowanym dostępem do netu w nocy.

• #233460 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nikt nie jest w stanie wykazać co przeciętnemu użytkownikowi sieci daje jej rebranding . A przecież to faktycznie on ponosi niemałe jego koszty . Potwierdzam opinię ~zbyszka – tez mam takie odczucia . Pamiętam jakie były oczekiwania klientów Idei ,ze po zmianie włąściciela i rebrandingu będa traktowani we WSZYSTKICH sieciach Orange jak „swoi”

• #233469 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam nawet jeszcze kartę sim Idea:) Chociaż od paru lat to już Orange. Idea była po prostu polską firmą, jest we wszystkich przekonanie, że właśnie co nasze to lepsze. Może dlatego Orange nie został polubiony od razu, może nawet do tej pory.

• #234100 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A ja z przyjemnością słucham swojej muzyki w tej reklamie, Piotrek Iwicki 🙂

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: 5 lat Orange w Polsce (video)
Twoje informacje: