Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 5-dniowy Szał Cenowy w One Play PRO i MIXtura PRO
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 7 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikDo 30 listopada 2009r. w Play trwa oferta Promocyjna „5-dniowy Szał Cenowy w One Play PRO”. Z Oferty Promocyjnej mogą skorzystać osoby, które okażą sprzedawcy specjalne hasło lub kupon, a następnie zawrą Umowę w ramach Oferty One Play PRO 40 lub Ona Play PRO 60 lub w MIXtura PRO.
-
Fawu
UczestnikHm, może i opłacalne ale zawiłe i zakręcone, po prostu nie tędy droga łe 🙂
-
Fawu
Uczestniki żeby nie było że jestem anty play’owy 🙂 mam 3xfresh i abo 🙂 po prostu z racji, choćby wieku, staram się być obiektywny 🙂
-
Anonimowy
GośćTo teraz trzeba się tłumaczyć czy jest się za czy przeciw playowi?
Koniec świata.
Do czego ci fanatycy playa doprowadzili – teraz można być tylko zachwyconym użykownikiem albo osobą opłaconą przez "innych operatorów" bo przecież trzeźworozsądkowa krytyka oferty nie może istnieć.
-
Anonimowy
GośćŚciema marketingowa………….Play: krowa która ryczy i
mało mleka daje
-
Anonimowy
Gośćprzy przenoszeniu numeru dają to samo, dlatego promocja niezbyt ciekawa. do tego trwa tylko 5 dni, to bardziej pomysł na zaistnienie w mediach niż ukłon w stronę klientów
-
Anonimowy
Gość@Lucek – w pełni popieram, umowy na więcej niż 12 miesięcy to jakiś absurd ( u któregoś z operatorów znalazłem nawet na 36)
A co do uke – pewnie uznają że zmiana zbyt szybko wprowadzona przyczyni się do "zmniejszenia konkurencyjności na rynku i nadmiernego uprzywilejowania zasiedziałych operatorów" Może jak prezes się zmieni to zacznie się prawdziwa bezstronna regulacja…
-
Anonimowy
Gośćmacie racje
-
Anonimowy
GośćNo ale szału nie ma:0
-
Anonimowy
GośćSzału nie ma to prawda. W zasadzie dają wszystko to co do tej pory. Więc nic nowego. I faktycznie coś wypuścić musieli bo inni wypuszczają co i raz coś ciekawego np w Erze można wybrać wszystko dwa razy więcej przez cały okres umowy za jedną podstawową opłatą.
-
-
AutorWpisy