3x więcej punktów Payback za doładowanie Orange

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 3x więcej punktów Payback za doładowanie Orange

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
  • Autor
    Wpisy
    • #150190 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 10 lutego 2011 r. obowiazuje Promocja w ramach, której po doładowaniu konta w ofercie na kartę w Orange za 50 zł, 100 zł lub 200 zł mozna otrzymać 3x więcej punktów Payback.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #243448 Odpowiedz
      Ginko
      Członek

Program Payback jest absolutnie nieopłacalny. Wcześniejszy program lojalnościowy Orange był lepszy.

• #243456 Odpowiedz
      jogi
      Uczestnik

nie wiem tylko po co trzeba się rejestrować, przecież mogli ułatwić życie i dodać punkty automatycznie tej osobie która doładuje konto i jest zarejestrowna w Payback.

• #243556 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ginko tyle ze Payback ma kilkudziesieciu partnerów wiec nawet jak przelicznik Orange jest gorszy niz byl to masz korzysci gdzie indziej… Ja nie narzekam, zawsze to cos extra do doładowań i zakupow ktore i tak robie

• #243608 Odpowiedz
      webis
      Członek

Nie jestem zwolennikiem programów lojalnościowych. Wolę promocje typu 2xTak Tak (podwójne doładowanie), czy +10% za robienie tego przez http://www.doladowania.era.pl Wolę widzieć od razu namacalny efekt niż zbierać punkty i wymieniać je na coś tam.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 4
Odpowiedz na: 3x więcej punktów Payback za doładowanie Orange
Twoje informacje: