Start › Forum › Sprzęt › Pozostałe tematy › 260 SMS-ów dziennie to za mało dla nastolatki
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 6 miesięcy temu przez
Bazant.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
johnny-18
CzłonekCo w tym dziwnego? u nas tak ma co 4 dziewczyna w jej wieku (no chyba, że ma gg hehe) Znam i takie, którym 1 pakiet 600sms w orange wystarczy na dzień góra 2 ;]
-
Anonimowy
GośćJa też znam sporo osób bardzo dużo piszących SMSy. Znam też takie, które są non stop podpięte pod GG w telefonie albo pod MSN Messenger. Ja osobiście się mieszczę w tych 3000 SMSów miesięcznie, które w 99% są wiadomościami służbowymi. Jednak 260 wiadomości dziennie to już lekkie przegięcie… 🙂
-
Anonimowy
Gośćto o mojej siostrze tez powinni artykul napisac;]
-
Anonimowy
GośćJa bym te sucze wziął do swojego haremu, jakby któraś chciała to gorąco zapraszam, moje gg 2011312
-
Anonimowy
Gośćja przez ostatnie 3 mies okolo 100 miesiecznie,wiekszosc prywatne ale duzo sluzbowych.z tym sie zgodze..jeszcze 2-4lata temu i tak wolałem i wole zadzwonic ale dzieki dyskretnosci smsa czasem wiecej sie udaje zalatwic niz rozmową.to głebszy sens smsa
-
Anonimowy
Gośćdac dziecku zabawke…. do nauki bym ja zagonil!! bezstresowe wychowanie, ja bym ani grosza nie dolozyl do rachunku, tel na karte i 20 zl / miesiac jak przekroczy to nie bedzie pisac….
-
Anonimowy
Gośćhaha, albo ma dwadziescia palcow u rak, albo musi miec niezly fonik z qwerty klawiaturka. ja sobie lg prade sprawilem i esow mam wrazenie, ze tez wiecej ode mnie leci 😉
-
Bazant
CzłonekTak duzo? Mam znajomka, ktory bedąc na lekcji (jednej) wysłał 220… Ale w opanowaniu klawiszy był mistrzem, pocisk (tel żadne cudo- -sage myx 5 chyba) xDD Moj rekord miesięczny to 1500 esów (tylko prywatne) Ta nastolatka wcale jakimś ewenementem nie jest…
-
-
AutorWpisy