Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 200 proc. Więcej w Tak Taku
- Ten temat ma 10 odpowiedzi, 7 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 11 miesięcy temu przez
EgeSzmege.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Iomega
CzłonekPromocja, która zawsze jest dobrze komentowana. Jak widac Era nie ma zamiaru ustapić Play:) i stracić dla niej prepaidowców
-
Anonimowy
GośćNo to fakt. Nikt nie daje aż tyle. I czy to do wszystkich czy tylko po sieci. Za to należy się im naprawdę duży plus.
-
Anonimowy
GośćTakie rzeczy to tylko w Erze 🙂
-
Anonimowy
GośćJak zwykle przy tego typu doładowaniach w Erze jest mały haczyk, który czasami jest lub go nie ma : „mamy 60 dni na wykorzystanie promocyjnej kwoty”. 🙁 Dla tych co dużo dzwonią oferta ok 🙂
-
Anonimowy
Gośćjeszcze 2 tyg i zegnaj era. doladuje np. za 300zł bede mial 900zl i mam to w 60 dni wykorzystac? chyba ich pogieło? ucieka do Play.
-
Poll
CzłonekOferta obliczona na spore doładowanie. Doładujesz za 300 ( jesli tak można) i się cieszysz jak do sera że „aż” 600 dołożyli. No rzeczywiście nikt 600 nie da . Tyle, że teraz zaczyna się sprint do mety za 60dni. A co zrobić jak sie nie wydoli ? No cóż można połączyć dwa telefony na noc i niech wykorzystają niepotrzebne środki
-
zypolek
CzłonekLudzie ogarnijcie się. Jeśli nie jesteście w stanie wykorzystać maksymalnej kwoty w takim okresie to doładujecie konto za 50 zł, przedłużycie je o 3 miesiące i będziecie mieć dodatkowe 100 do wykorzystania. Nie narzekajcie.
-
Anonimowy
GośćOjejku, ile by nie dali to i tak coś komuś nie podpasuje. Trochę to nudne się robi. Orange często robi promocje że dają 20% i też tylko po sieci i to od nominałów 50zł. Tutaj takie dobre warunki i jeszcze narzekania – bezsensu.
-
zypolek
CzłonekPoll – jeśli doładujesz za większe kwoty to masz konto na dłużej. Ładujesz za 25 zł + 150 zł i masz konto o 7 miesięcy przedłużone. Kasa jest na 2 miesiące i każdy powinien doładować rozsądnie – tyle ile jest w stanie wykorzystać.
-
EgeSzmege
CzłonekZazwyczaj chyba jednak ma się świadomość swoich możliwość i wie się ile mniej więcej się rozmawia, anwet w okolicznościach tka dużej darmowej ilości środków. Tylko na samym początku miałam takie przypadki, że przeliczyłam się i zrobiłam za duże doładowanie w promocji podwojenia czy potrojenia. Nie jest to jednak także za wielka tragedia.
-
-
AutorWpisy