2 maja Play przypomni SMSami o Święcie Flagi

Start Forum Sprzęt Pozostałe tematy 2 maja Play przypomni SMSami o Święcie Flagi

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • #155784 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

2 maja klienci PLAY dostaną krótką wiadomość wysłaną kodem USSD przypominającą o tym święcie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #174524 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Co za idiotyczny pomysł.

Nie podoba mi się, że operator tak łatwo zgadza się na jakąś polityczną propozycję. Inaczej tego nie można nazwać, jeśli do tej sprawy mieszają się "Ludzie Prezydenta". Moje zaufanie do Play drastycznie obniżyło się.

W skali 0-10 pomysł oceniam na -50.

• #174526 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zaznaczam, że nie mam nic przeciwko Prezydentowi. Nie podoba mi się sam pomysł…

• #174527 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Człowieku A CO W TYM ZŁEGO? taki wstyd być Polakiem? Niebieską flagą z żółtymi gwiazdkami to każdy z chorym podnieceniem macha a biało czerwoną to tylko niektórzy potrafią do … wsadzić :/ Ludzie czemu jesteście tak strasznie przeciwni własnemu państwu? Nie rozumiem też co ma niby do tego polityka? Flaga powstała kilka pokoleń temu i powinniśmy ją szanować jako symbol! JA POPIERAM!

• #174528 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja jestem przeciwny nadmiarowi świąt, żałobie narodowej na każdą okazję i gównianym zarobkom, dzięki czemu nie dostanę nawet kredytu na mieszkanie a o wybudowaniu się to już mogę zapomnieć.

• #174529 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To wyjedź z Ojczyzny i realizuj się na zmywaku 😉

• #174530 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jak sobie człowiek nie radzi w Ojczyźnie to musi wyjechać, a trzeba było się uczyć i dążyć do czegoś 🙂

• #174531 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jestem Polakiem, Jestem Patriotą….

Nie cierpię SPAMU!!!

I nie życzę sobie aby jacyś LUDZIE PREZYDENTA którzy hańbią swoim zachowaniem POLSKĘ na całym świecie… przysyłali mi jakiekolwiek SMSy.

Niech się lepiej zajmą pracą nad sobą aby już więcej nie przynosili POLSCE wstydu.

• #174535 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Z innego portalu:

"SMS-a otrzymają klienci sieci Orange, a Play wyśle swoim klientom wiadomość USSD. Pozostali dwaj operatorzy nie wyrazili zainteresowania inicjatywą."

Plusie zawiodłeś mnie bardzo. A podobno to polski operator jest. Masz dużego minusa. Era to rozumiem, w końcu to Niemcy i białe z czerwonym źle im się kojarzy. Inaczej jakby czarne krzyże na białym były to wtedy by zaskoczyli z smsami.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: 2 maja Play przypomni SMSami o Święcie Flagi
Twoje informacje: