- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat, 2 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
KlucznikNokia wprowadzając modelNokia 5800 XpressMusic prawdopodobnie nie spodziewała się tak ogromnego sukcesu, pierwszy miesiąc sprzedaży przyniósł tylko milion sprzedanych egzemplarzy. Ostatnie dwa miesiące to nieomal apogeum popularności sprzedano, bowiem aż 12 milionów sztuk w ciągu tylko dwóch miesięcy.
-
Anonimowy
GośćCiekawe jak u nas się sprzedaje. Chyba jest w ofercie wszystkich operatorów, a przynajmniej widziałem go na stronach Play, Ery i Orange. Plusa nie jestem pewien.
-
Anonimowy
GośćAle jaja na innym portalu (telepolis) napisano dokladnie to samo i dodano ze czlowiek z noki ktory to oglosil pomylil sie z muzyczna Nokia 5310 XpressMusic.A tu Kan wie lepiej 🙂
-
Anonimowy
GośćKan jestes w PO ?Tusk ma 120 procent poparcia spoleczenstwa w tym 5 juz niezyjacych 🙂
-
Anonimowy
GośćNa stronach NOKII nie widzę takiego info. Na innych portalach jest mowa o 10-krotnie mniejszej ilości… Ktoś tu jaja z nas robi!
-
Anonimowy
GośćFaktycznie jest tu pewna nieścisłość. Z tego co znalazłem w sieci wynika, że w pierwszym kwartale tego roku sprzedano ok 3 milionów sztuk tego telefonu, a przewidywany wynik na koniec tego roku to 12 milionów sztuk. W tej chwili Nokia 5800 ma ok 20% rynku "dotykowców".
-
-
AutorWpisy