114 samochodów Audi do wygrania w Wielkiej Loterii Orange – informacja prasowa

Start Forum Rozrywka Konkursy i loterie 114 samochodów Audi do wygrania w Wielkiej Loterii Orange – informacja prasowa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
  • Autor
    Wpisy
    • #150580 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Ruszyła czwarta edycja Wielkiej Loterii Orange, w której do wygrania jest 100 samochodów marki Audi A1 oraz 14 luksusowych Audi A5. Dodatkowo do wygrania jest 228 nagród pieniężnych. W loterii może wziąć udział każdy klient mający aktywny telefon w sieci Orange.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #240622 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

4,92 z vat. W 2 miejscach w tekscie jest chyba błąd. (można wykasować komentarz po korekcie)

• #240623 Odpowiedz
      zbyszekswce
      Uczestnik

Kan to wielkie GÓ.NO – albo pomyłka w artykule albo uwaga OSZUSTWO – wysłałem jednego smsa – dostałem po paru minutach zwrotnie – OTWÓRZ OCZY? coś tam… WYŚLIJ AUDI NA 7400 masz czas 30 minut – wysłałem – zwrotnie dostałem ZARAZ ZAMYKAMY CZAS PREMII – MASZ 20 MINUT ŻEBY WYSŁAĆ ZGODA NA 7400 – nigdzie nawet STRZĘPA informacji o moich losach a ponad 9 zł poszło się je…ć! ja sie pytam KTO POZWALA TAK OBDZIERAĆ KLIENTÓW!!! GDZIE JEST UOKIK???????? gdzie jest REGULATOR????? skoro Kan zamieszczasz takie informacje tzn że dostaliście inormację prasową od Opa tak? A SKORO PISZE ŻE WYSTARCZY WYSŁAĆ 1 SMSA to jednego A NIE ZYLION żeby Pomarańcza mogła sobie odbić podwyżkę vatu na głupocie wysyłających!

UWAGA – ja wysłałem 2 smsy i dałem zrobić się w ciu… WYŁĄCZNIE PO TO żeby się przekonać CZY POMARAŃCZA TO TAKI SAM CHAM JAK INNI NACIĄGACZE! Jako dowód mogę przysłać zrzuty ekranu z telefonu!

• #240629 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja tam nie wiem, nie brałem udziału, no ale moim zdaniem jeżeli odbywa się już czwarta edycja, no to do poprzednich uokik nie mógł mieć zastrzeźeń.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 3
Odpowiedz na: 114 samochodów Audi do wygrania w Wielkiej Loterii Orange – informacja prasowa
Twoje informacje: