Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › 1000 minut dla użytkowników Tak Tak (video)
- Ten temat ma 9 odpowiedzi, 3 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 3 miesiące temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
Kan
Klucznik -
Anonimowy
GośćPotem pewnie wycofają stacjonarne bo będą nadużycia tak jak w Orange.
-
Anonimowy
GośćTa oferta jest już od jakiegoś czasu w TT. Teraz go po prostu przedłużają. Gdyby były nadużycia to już by to zrobili. Na razie przedłużyli tak jak było i dobrze.
-
Anonimowy
GośćNie ma to jak zrobić reklamy i odgrzewac promocje…
Wcześniej nazywali to odjechana promocja 1 potem 2 potem 3…Szkoda ze to tylko 14 dni
-
Anonimowy
Gośći z czym do ludzi, smiechu warte. w era bylem 10 lat i ucieklem od tych zlodziei do play i jest super, czyli rozmawiam za free w play (rodzina w play) :):):)
ps. taki play moze sobie pozwolic na darmowe rozmowy w sieci a era stary wyjadacz NIE, szok -
Anonimowy
GośćNa TT i Heyah mozna patrzeć tylko pod kątem podwójnych ładowań. Jeżeli ktoś ich nie robi to oferta jest mało atrakcyjna, bo wtedy te minuty kosztują na miesiąc 20 zł, a nie 10 zł.
-
Anonimowy
GośćDobrze, że przedłużyli, bo to jeden z lepszych pakietów. Noe jest to co prawda Heyah, która daje nielimitowane darmowe rozmowy w sieci po doładowaniu za 30zł, ale zawsze na jakąś obniżkę kosztów to pozwala.
-
webis
CzłonekDobrze, że przedłużyli ten pakiet. Cenę też z tego, co widzę trochę obniżyli.
-
Anonimowy
GośćUważajcie na te 1000 minut do sieci ERA. Ja się naciąłem. Z tych 1000 minut do ERA skorzystacie dopiero, jak wyzerujecie sobie minutki z innych kont. Ja straciłem za jednym zamachem 12 zeta. Zadzwoniłem do znajomej pod numer KOMÓRKOWY ERA!!! A pociągnęło mi nie z 1000 minut (*103*5#) dopiero co zakupionych za „marne” 9 złotych, lecz z konta na STACJONARNE DO WSZYSTKICH (*103*3#). Wygadałem ok. 40 minut, czyli owa rozmowa kosztowała mnie 6,05 złotego. Ale jeszcze pozostało mi 42 minuty na koncie (*103*3#), czyli abym mógł skorzystać z pakietu aż 1000 minut (*103*5#) do ERY za tylko 9 złotych, muszę dodatkowo jeszcze stracić uzbierane minuty o wartości ponad 6 złotych. I konia z rzędem temu, kto znajdzie wzmiankę o tym na stronie internetowej ERY, że ostrzega się, iż skorzystanie z 1000 minut, grozi najpierw pobraniem (wyzerowaniem) stanu konta z innych pakietów. Owszem jest regulamin i nawet go sobie pobrałem, ale pomimo iż jestem mgr inżynierem za cholerę nie mogę zrozumieć treści pkt. 9 oraz 10, bo tylko tam coś jest wspomniane o kolejności wykorzystania. Problem z tym, że nigdy ani POP, ani PLUS nie naciągał tak swoich klientów jak zrobiła to ERA. Ciekawe, czy któryś z was rozszyfruje o co chodzi w obu tych punktach, czy „przed”, czy „po”. Ja wiem jedno straciłem na te „cho…ne” 1000 minut 21 złotych, a chcąc połączyć się z PRAWDZIWYM NUMEREM STACJONARNYM naciągacze z ERY wyciągnął dodatkowe 56gr/min, czyli technicznie licząc 82min*56gr=45,92zł. Czyli jestem w plecy ponad 66 złotych!!! I tylko się cieszyć, iż nie zgromadziłem 1000 minut na koncie na PRAWDZIWE STACJONARNE (*103*3#), bo wówczas to byłbym w plecy 🙁 Wkurzony użytkownik TakTak-a 🙁
-
Anonimowy
GośćUważajcie! Ten pakiet nie pozwla się połączyć z numerami stacjonarnymi (spoza Ery), czyli musisz mieć inne wolne środki na połaczenie się z nr stacjonrnymi T.P., dialogu czy netii. Era nie informuje o tym wprost, że promocja nie obejmuje numerów stacjonarnych nienależących do sieci Era GSM (komórkowe i stacjonarne W SIECI ERA!!!). Jest to taka sama manipulacja jak informacja, że Era ma internet bez limitów (limity są, bo prędkość spada po przekroczeniu określonej liczby Mb /tyle, że teoretycznie dalej można serfować, jesli ktoś wytrzma pięć minut czekania na otwarcie jednej strony www). Nie dajcie się robić w konia – socjotechniki niskich lotów – „Era ma najszybszy bluconect” (prawda, bo inne sieci mają jeszcze szybsze, ale nie nazywają się bluconect :P). A ja mam najszybszy samochód o nr rej. WD 35323 (bo nikt inny nie ma tak szybkiego, choć mój to maluch i wyciąga az 105 km/h, ale żaden szybszy nie ma nr rej. WD 35323, więc podobnie jak Era bluconect, ja mam najszybszy samochód na świecie!
-
-
AutorWpisy