Odpowiedz na:

Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość

Cześć, ja też jestem użytkownikiem 658 WiFi i poza ceną nie ma wad. Montowałem ją w osobówce i tirze (gdzie jest głównie używana). Nie ma żadnego problemu z kablem w kadrze jak to gdzie nie gdzie czytałem; wystarczy go odpowiednio umocować. Kamera nagrywa rewelacyjnie i w dzień, i w nocy. Kiedy jest ciemno nawet z kadrów nie odczyta się tablic samochodu z naprzeciwka (ale tego nie potrafi chyba żaden rejestrator). Co innego na postoju – wtedy jest mega ostro i czytelnie. U mnie kamera chodzi 24/7 kiedy jestem w trasie i powiem szczerze że co drugi dzień muszę robić ręczny format, bo urządzenie chyba nie jest przewidziane jako stały monitoring i w końcu zaczyna mieć problemy z nadpisywaniem. Wg. Producenta bateria ma trzymać ok 2 minuty i to prawda – Tyle trzyma. Nie jest to dużo ale zawsze coś. Najdłuższy 5min film w UltraHD zajmuje ok 650MB. To nie dużo, biorąc pod uwagę innych producentów. Przykładowo moja stara kamera potrzebowała aż 1,5GB na taki długi film w HD!! I coś co raczej z mojej winy, ale nie umiem podłączyć kamery pod komputer. Ściągnąłem program mivue manager i nic. Nie widzi urządzenia itd. Więc zastanawiam się jak to jest z tą dożywotnią gwarancja aktualizacji baz fotoradarów i oprogramowania. Mam nadzieje że moje doświadczenie okaże się dla kogoś pomocne przy wyborze rejestratora. Pozdrawiam.