Odpowiedz na:

Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość

CCC- Cena Czyni Cuda. Redakcja albo bardzo „lubi” MyPhone albo miała dobry dzień, bo plusy tego urządzenia są ponaciągane jak guma w majtkach Amerykanina. Nie robi dobrych zdjęć, nie ma LTE, rozdzielczość ekranu to dramat, laguje przy małym obciążeniu, ma archaiczne podzespoły ale ważne, że kosztuje 375zł bo to pieniądze tak małe, że każde gówno przejdzie 🙂 W zeszłym roku kupiłem w SKLEPIE za 269zł(dziś kosztuje ok. 360zł) LG F60, mam Snapdragona 410, 1GB RAM, świetną wydajność przy używaniu kilku aplikacji, LTE, dobry aparat, świetnie trzymającą baterię, REALNY SERWIS, Kit Kata i Lollipopa, łatwo dostępne akcesoria i to jest dobry stosunek jakość – cena, a Venum to perfidnie pisana klaka. Naprawdę redakcja uważa, że to COŚ, wygrzebane ze śmietnika w Chinach jest warte tych pieniędzy? Czy redakcja sama by kupiła to urządzenie? Wydaje mi się, że jak portale chcą testować jakiekolwiek urządzenia to powinny za nie zapłacić z własnej kieszeni, żeby uniknąć „odwdzięczania” się łaskawemu producentowi.