Odpowiedz na:

Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość

~Kan Jestem zdegustowany . Nie tylko nie odcinasz się od aroganckiej postawy sponsora (firmy Jamikon) ale jeszcze starasz się go kryć poprzez zdjęcie tego tematu ze strony głównej . Rozumiem , że wola sponsora jest dla Ciebie najważniejsza , bo przecież oni cię utrzymują (przynajmniej częściowo) . To koniunkturalizm . Ale już potrafiłeś nie reagować na ewidentne pomówienia , czy jaskrawe chamstwo a za to ulegać pogróżkom agresywnego trolla . Kolejny raz rozczarowujesz . Osobiście nie mam żadnego interesu w krytyce postawy i sponsora i Twojej , co niektórzy sugerują tu krytykującym „jedynie słuszną postawę” sponsora . Nie muszą likwidować konta , bo go nie założyłem między innymi dlatego , by uniknąć takich sytuacji . Nie biorę udziału w konkursach , bo już dawno miałem do nich zastrzeżenia . Pamiętam taki w którym trwało niezgodne ze zdrowym rozsądkiem bicie rekordów w nabijaniu punktów , ale okazało się zgodne z regulaminem (sic!) . Tu nawet brak zgodności z regulaminem , co początkowo sam sugerowałeś . No ale wola sponsora jest ważniejsza … A nam , gawiedzi internetowej , pozostaje tylko niesmak i odrobinę żalu .