Witam, mam CUBE’a i jestem z niego bardzo zadowolony. Jak najbardziej polecam ten model, mam starszą wersję (4 GB pamięci) i po wypuszczeniu aktualizacji przez producenta można bez problemu instalować aplikacje na karcie SD (wystarczy „stuknąć” w opcję „aktualizuj” i wszystko leci automatycznie i darmowo przez neta np. przez WiFi) a trzeba tu dodać, że oryginalnie KitKat nie zapisuje aplikacji na kartę i ta modyfikacja jest na + dla MyPhona. Przyznam uczciwie, że przed kupnem miałem pewne obawy bo nie znałem tej firmy, oparłem się głównie na recenzjach i jestem mile zaskoczony. Świetny wyświetlacz; dobre kąty, kolory super, dotyk też bdb, wystarczy muśnięcie i ładnie reaguje. Co do parametrów technicznych i zawartości zestawu każdy może sobie sprawdzić sam, fajnie że jest folia i 2 obudowy w cenie, i co ważne smartfon jest dobrze zoptymalizowany. Gierki chodzą płynnie nawet te trochę bardziej wymagające, net również ładnie śmiga tzn. strony wczytują się szybko, ja przynajmniej nie zauważyłem jeszcze żadnej przycinki a użytkuję go kilka miesięcy. To na tyle, jest to tylko moja osobista opinia, taka mała wskazówka od przeciętnego bezstronnego użytkownika dla tych wahających się, w każdym razie ja naprawdę polecam bo to fajny udany telefonik jak na ta cenę 🙂