Odpowiedz na:

Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość

chciałam wszystkich ostrzec przed przystąpieniem do heyah i nowej promocji Dniówka.
Ja niestety przeszłam. Przeczytałam tylko jeden regulamin, a są dwa. Przechodząc do Dniówki ważność konta jest na 7dni. Po siedmiu dniach zablokowano mi telefon. Przed przejściem miałam ważność konta rok do 2014roku. Jestem strasznie na nich wściekła, ponieważ nie mam możliwości rezygnacji z Dniówki (nie wiem jak to w ogóle jest możliwe, ale tak jest,do końca życia) Jak chce mieć promocje Dniówki, to muszę ładować konto co 7dni. To jakaś paranoja. Owszem mogę z nich zrezygnować i przejść do innej firmy. I pewnie tak zrobię, tyle tylko, że na koncie mam 200zł. Dla mnie to strasznie dużo. Miało mi to wystarczyć na rok. A teraz przepada. Jak chce pozostać, to muszę ładować konto co 7dni, wiec i tak tych 200zł. nie wykorzystam. Nie wiem co mam robić. Chciałam podać ich do sądu, ale nie wiem czy mam jakieś szanse. I nie wiem za bardzo o co miałabym ich podać. Że nie mam prawa wyboru, że związali mnie z jedną taryfą do końca życia, że tracę 200zł. Że wypuścili dwa regulaminy, do jednej promocji i czuję się oszukana.