Odpowiedz na:

Start Forum Odpowiedz na:

LesH
Uczestnik

Dziękuję za niespodziewane wyróżnienie, tym bardziej, że wrzuciłem bardzo przeciętne fotki. Inni załadowali znacznie lepsze, niektóre wręcz naprawdę ciekawe pod wieloma względami, ale cóż… Niezbadane są diecezje Telix-owskie.
Jak przypomniałem w swoim komentarzu (z dn. 2013.09.25 g.11:02) pod newsem z zasadami zabawy '… nadal bawię się konkursem bez apetytu na nagrodę dla siebie. W razie wygranej albo poproszę o wysłanie nagrody wskazanej przeze mnie osobie, albo zdam się na decyzję i wybór redakcji Telix.pl, jak to było i czyniłem do tej pory.” Moje stanowisko się nie zmieniło. Korzystając zatem ze sposobności, proszę o wysłanie mojej nagrody osobie, której dane adresowe wysłałem właśnie emalią. Serdecznie gratuluję wszystkim współlaureatom, życzę wiele pożytku z sympatycznych i praktycznych nagród. Sam jestem ciekaw, która to konkretnie fotka z tej amatorszczyzny na mojej galerii została szczególnie wyróżniona. Czekam na wprowadzenie LINK-ów obok informacji o nagrodach i pozdrawiam wszystkich, włącznie z podejrzanymi o redagowanie newsów tego portalu.