„Grupa Orange we wtorkowym raporcie podkreśliła też, że oprócz zmian regulacyjnych niekorzystny wpływ na przychody miało także wypieranie telefonii stacjonarnej przez telefonię mobilną oraz rosnąca konkurencja cenowa na rynku komórkowym.”
Maksymalnie bezczelna wypowiedz jaką słyszałem. To tak jak bym powiedział, że niekorzystny wpływ na moje życie skutkujący ograniczeniem wolności do lat X miało aresztowanie mnie przez policję z powodu morderstwa na tle rabunkowym. Toż to albo bełkot albo stwierdzenie, że sąd poprzez wyrok, jet winien temu że jestem w więzieniu! Dziadowski Orange, okradający nie tylko swoich klientów ale przede wszystkim Państwo Polskie, poprzez transfer pieniędzy do Francji, śmie jeszcze wygadywać takie brednie, ze są biedni bo konkurencja zmusza ich do ciut mniejszego okradania klienta bo pokazuje klientom, ze są okradani i proponuje tańsze usługi… Biedne orange… Nie może już tak okradać jak kiedyś! Przekażmy im 1% podatku. Wzruszyłem się. OBY STRACILI JAK NAJWIĘCEJ!!! Takie życzenie na nowy rok!!!