Odpowiedz na:

Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość

Panie Administratorze KAN.
Niech pan mi wytłumaczy jak to jest, że najpierw pisze pan o 02-11-2012 r. o 21:57:

„Jest to trudny temat i nie stoimy, po żadnej stronie. Naszym zadaniem jest informacja. Jeżeli ktoś się podpisuje z nazwiska, a tak jest w tym przypadku, gdzie redaktorzy NIE są podpisani uważaliśmy, że warto przeczytać co sądzą o tym nasi Czytelnicy”,

po czym nagle przez nikogo nie pytany zmienia radykalnie zdanie tego samego dnia o 22:24 na:

„Także mam nadzieję, że NIE wycofa się z tego artykułu i Polkomtel zostanie przeproszony przez tych redaktorów, którzy na głównej stronie NIE o tym napisali, a ja zamieszcze odpowiednie sprostowanie”.

Komu zatem pan odpisywał? Czyżby Polkomtelowi?

Proszę nie żyć mrzonkami, że NIE przeprosi Polkomtela, bo niby z jakiego powodu panie Administratorze? Abonenci Plusa byli i być może są nadal inwigilowani i NIE ma za ujawnienie tej afery przepraszać Polkomtela? Pan żarty sobie stroisz… Na szczęście w Polsce są jeszcze prawdziwi Redaktorzy, którzy maja jaja i nie pękają przed szemranymi korporacjami i nie są przy tym uzależni od reklamodawców. Są też odpowiednie służby, które zapewne zajmą się tym tematem. Po przeczytaniu pana drugiego wpisu widać od razu jaki pan jest niezależny i po której stronie się pan opowiedział. Proszę zatem zastanowić się czy telix.pl jest dla dobra Abonentów czy dla interesu operatorów tj. reklamodawców? Proszę o udzielenie uczciwej odpowiedzi…

Mierzę czas w jakim usunie pan mój wpis…