@ franek milion – to, że Angry Birds znajduje się w Windows Store jak 120 tys. innych aplikacji oznacza tylko tyle, że tam jest i w tym przypadku w domyśle chodzi o wersję developerską. Nikt nie pisał, że użytkownicy mają dostęp do gry. Będą mieli dopiero po 8 listopada.
@ DudiQ – zacznę od końca twojego wpisu. Co ty możesz wiedzieć o mojej wiedzy na temat WP7 lub WP8? Dzięki uprzejmości Nokii miałem okazję testować system WP7 zanim pierwsze Lumie pojawiły się na rynku jak i później kiedy zostały wprowadzone do sprzedaży. Uważam, że moja wiedza z zakresu mobilnego Windowsa jest aż nadto wystarczająca. Co do początku twojej wypowiedzi to uważam, że Microsoftowi może być ciężko zawojować rynek Windowsem 8 w Wersji Mobilnej. Tym bardziej, że Microsoft napompował balon oczekiwań jeszcze bardziej niż Apple przed premierą iPhone’a 5. Ballmer nazywając platformę WP8 „rewolucyjną” czy też „kamieniem milowym” próbuje zrobić z odbiorcy idiotę. Bardziej pasuje tu słowo „ewolucja” lub „kosmetyka”. Czy WP8 jest gwarantowanym sukcesem i wraz z Win8 i Surface, najlepsza rzeczą w historii Microsoftu? Czas pokaże.