Odpowiedz na:

Start Forum Odpowiedz na:

Anonimowy
Gość

Witam niedawno kupilem sobie ten telefon, uzywam go jako drugi i w zupelnosci mi wystarcza i bardzo dobrze sie sprawuje, oczywiscie nie ma co poruwnywac go do telefonow z wyzszej pulki ale czego wy chcecie od telefonu za 300zl?
Jest zgrabny i niewielki jak na tel z klawiatura qwerty, wykonanie jak na cene naprawde dobre. Nie wiem czemu tak ludziska narzekaja ze bateria im trzyma 1 dzien… nie ogarniam tego co wy robicie tymi telefonami? Ja pisze duzo esek i dzwonie kilka razy dziennie, czasami wchodze na neta i slucham muzyki (ale od siedzenia na necie caly dzien jest komp) i bateria trzyma mi 4-5 dni, wifi elegancko laczy wszystko dobrze smiga:)
Do czego sie mozna doczepic to jest dosc cichy naprawde nieraz po jakims czasie patrze a tu eska przyszla jakis czas temu. Odtwarzacz muzyki tez szalu nie robi,
Mogliby sie z tym bardziej postarac. Klawiatura jako tako ujdzie pisze mi sie nawet lepiej jak na Galaxy chodz klawisze sa naprawde male ale jednak te przerwy miedzy nimi sa przydatne.
Zdjecia jak na aparat 3,2 bez lampy robi naprawde dobre (moja matka ma nokie z aparatem 5,0 bez lampy i robi o wiele gorsze zdjecia)
Polecam ten telefon jako drugi jak najbardziej a jak ktos nie ma kaski na jakies wypasione telefony to za mala cene moze kupic w miare fajny fon moze nie jest idealny ale mi sie podoba, kazdy ma swoje zdanie a dla mnie tel jest spoko.
Pozdrawiam