Odpowiedz na:

Start Forum Odpowiedz na:

Tigertygrys
Uczestnik

Wszedłem na bloga z odnośnika i jakoś ta historia brzmi dla mnie jak opowiastka zmyślona na zadanie z polskiego. Klika szczegółów mi się nie zgadza np na początku autor podaje iż miał abonament + 2Gb internetu – gdzie później twierdzi jakoby zmuszano go do zapłaty za wszystkie pakiety internetowe 110zł + abonament – razem 149zł – wynika z tego , że miał abonament 39zł a w takim pelikanie nie było limitu 2GB. Później twierdzi , że poszedł do salonu przenieść numer i podpisał umowę na trzy lata , a dalej że ojciec rozwiązywał sprawę bo numer jest na niego…hmmm. Poza tym operator nie blokuje połączeń z powodu naliczenia opłat i dużej kwoty w danym cyklu rozliczeniowym. Gość pisze , że w systemie ilość danych pobranych zgadzała się z jego programem w telefonie , a później , ze jakiś kierownik stwierdził iż faktycznie były one pobrane na kwotę 11tys. Przy czym telefon zablokowano na kwotę 4500zł . Student i telefon na ojca …te mi to nie pasuje za bardzo . Skoro jednak Telix dołoży starań to zobaczymy czy to nie jakaś prowokacja. W tekście żadnych dowodów nie ma zamieszczonych. Jest zamieszczone jakieś pismo od Orange z zamazanymi wieloma rzeczami , ale widać że jest skierowane do jakiejś Pani Agnieszki – skoro telefon był na Ojca to po co pismo pisane do kobiety…