Odpowiedz na:

Start Forum Odpowiedz na:

martiniL
Członek

waledmar – a jakie masz wymagania co do banku, z bankiem jest jak z ofertami operatorów kom. nie ma najlepszych, w chwili obecnej mBank po wprowadzeniu opłaty za kartę wypadł z czołówki, jeśli zależy Ci na jak najmniejszej ilości warunków do spełnienia aby było wszystko za darmo to polecam Getin Online, wszystko jest za darmo, wypłaty ze wszystkich bankomatów również, można wpłacać w oddziałach Getinu gotówkę bez opłat, jednak do robienia przelewów polecam zostawić mBank, testowałem już 14 systemów transakcyjnych różnych banków i szybkość działania dla mnie w mBanku spowodowała, że nadal tam jestem, oferta cenowa jest tam niekorzystna ale system transakcyjny dla mnie najlepszy, jeśli lubisz kombinować jak ja, polecam również BGŻ o ile pracujesz – Konto z Podwyżką, Konto bez Kantów w BOŚ z Premią nawet 60 zł co miesiąc, Dobre Konto w Millennium ze zwrotem 3% transakcji kartą w sklepach spożywczych, hipermarketach i na stacjach benz., maks. co miesiąc 50 zł, od czasu do czasu można też wyciągnąć kasę na ING, ostatnio w promocji kart zbliżeniowych płacili 1 zł za każdą transakcję przy pomocy PayPassa lub PayWave’a (zbliżeniowo) – można było robić zakupy za 1 zł i dostać zwrot całości 🙂