Odpowiedz na: 1000 minut dla użytkowników Tak Tak (video)

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi 1000 minut dla użytkowników Tak Tak (video) Odpowiedz na: 1000 minut dla użytkowników Tak Tak (video)

Anonimowy
Gość

Uważajcie! Ten pakiet nie pozwla się połączyć z numerami stacjonarnymi (spoza Ery), czyli musisz mieć inne wolne środki na połaczenie się z nr stacjonrnymi T.P., dialogu czy netii. Era nie informuje o tym wprost, że promocja nie obejmuje numerów stacjonarnych nienależących do sieci Era GSM (komórkowe i stacjonarne W SIECI ERA!!!). Jest to taka sama manipulacja jak informacja, że Era ma internet bez limitów (limity są, bo prędkość spada po przekroczeniu określonej liczby Mb /tyle, że teoretycznie dalej można serfować, jesli ktoś wytrzma pięć minut czekania na otwarcie jednej strony www). Nie dajcie się robić w konia – socjotechniki niskich lotów – „Era ma najszybszy bluconect” (prawda, bo inne sieci mają jeszcze szybsze, ale nie nazywają się bluconect :P). A ja mam najszybszy samochód o nr rej. WD 35323 (bo nikt inny nie ma tak szybkiego, choć mój to maluch i wyciąga az 105 km/h, ale żaden szybszy nie ma nr rej. WD 35323, więc podobnie jak Era bluconect, ja mam najszybszy samochód na świecie!