Start › Forum › Operatorzy › Internet mobilny › Wojciech Jabczyński o sieci 4G Play: Ściema roku › Odpowiedz na: Wojciech Jabczyński o sieci 4G Play: Ściema roku
To jest odwrócenie uwagi od swojej niewydolnej sieci. Panie Jabczyński: te wasze 3g na waszej mapce zasięgu to jest często tylko w teorii. W Play 2g szybciej i stabilniej często działa niż u was niby 3g. A poza tym proszę się wziąć za swoją sieć, gdzie w ramach przedłużania umowy przez telefon oferuje się inne warunki, a jak kurier przywozi umowe to jest na niej zupełnie co innego. I to nie tylko mnie tak próbowano oszukać kiedy jeszcze u was bylem. Proponuję zaoferować swoim abonentom naprawdę korzystne i przejrzyste warunki żeby ich do siebie przyciągnąć, a nie oczerniać innych próbując zrazić ludzi do innej sieci. Czy Pan myśli że w ten sposób zwiększy sie wam liczba abonentów? Nie tędy droga. Na całe szczęście ludzie umieją liczyć i widzą co im się bardziej kalkuluje. Wystarczy porównać oferty. Na koniec dodam jeszcze, że odkąd mam tel. w Play, nie zdażyło mi się jeszcze aby ktoś się nie mógł do mnie dodzwonić jeżeli byłem w zasięgu sieci. W Orange to już było nagminne że włączała się poczta głosowa, a o przerywanych połączeniach nie wspomnę. Tutaj jadąc gdzieś po Polsce przełączam się na Plusa i mam o wiele lepszy zasięg niż ma Orange, bez żadnych przerw.