na szybkiego co do podsumowania:
NEGATYWNE:
– Brak wielodotyku (Multitouch) ma byc w 2.1update2!
– wolne i nie plynne dzialanie systemu – prawda! ale zaktualizuj sobie telefon!
– niska jakos zdjec? a to ciekawe ja nie nazekam! HD Wideo to wielkie g! Telefon sobie nie radzi z tym!
– Divx… po co? co to Samsung?
– co do Smart Dialling to prawda brak… nigdy nie uzywalem
– brak radia to wielka szkoda… kupta SE MW600 i masz bluetooth sluchaweczki z radiem…
– brak drogiej kamery dla video rozmow… to to juz smieszne… porownojesz dzisiaj telefon ktory ma juz ponad rok czasu! wtedy nie myslalo sie o video rozmowach na androidzie…! po wyjsciu iphona4 zaczelo sie szybko to zmieniac!
– Gniazdo kart pod bateria… i to ma byc wielki minus? a co zmienasz karty co 5min? 8GB w standardzie wystarcza a jak cos z karty chcesz to polacz se go przez USB albo bluetooth’a…
PLUSY:
– 4cale 854x480pix!
– aplikacja timespace… a Mediaspace?! jak dla mnie oby dwa programy nie musza byc w standardzie jak ma telefon szybciej chodzic! 😉
itd…
jak dla mnie ta serria x10 to beta wersje telefonow od SE w ktorej za nie male pieniadze chial SE na nas wyprobowac wlasne bledy i upadki… teraz to my jak idioci stojimy a oni sobie po pol roku od wyjscia x10 juz xperie arc wypuscili… to sie nazywa robienie klijenta w banie… 😉
Ja uwielbialem moja X10… do czasu gdzie SE sobie jaja z Aktualizacjami na x10 serrie zrobil!