Zwrot kosztów i bonusy za przeniesienie numeru do Play Fresh

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Zwrot kosztów i bonusy za przeniesienie numeru do Play Fresh

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • #156232 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Oferta Promocyjna „Play Fresh z moim numerem” skierowana jest do osób, które złożą wniosek o przeniesienie numer telefonu od swojego dotychczasowego operatora do Sieci Telekomunikacyjnej P4, zakupią Zestaw Startowy w cenie 30 zł brutto i dokonają Aktywacji w Ofercie Play Fresh.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #170493 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

tylko na to czekalem:D:D:D juz sie rozstaje z era:D dzis skladam wniosek:D

• #170495 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Jednym słowem Play szaleje… lepszej oferty nie można byłoby sobie wyobrazić. Hm… ciekawe co na to inni…?

• #170497 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wow (-: Ciekawa propozycja . Zwłaszcza w przeddzień ewentualnego ustawowo bezpłatnego zniesienia oplat za przeniesienie numeru . Co prawda zawsze nalezy poczekać na odpowiedź konkurencji – a ta coś musi zrobic . Jednocześnie przypominam , że to TYLKO dzięki DOTACJOM 50 mln pozostałych uzytkowników telefonii w Polsce Play jest w stanie przedstawiać tak konkurencyjne oferty . To żadna "łaskawośc" operatora -co poniektórzy usiłują sugerować – tylko element jego walki konkurencyjnej .

• #170502 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ Lucek – zgadzam się, Play się kreuję na darczyńcę i zbawiciela, ale gdyby nie wyższy MTR, i wplywy z niego to by nigdy nie dali takich warunkow

• #170503 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pierwszy raz operator promuje przeniesienie numeru pre-paid. Zastanawiam się, co jeszcze wymyśli.

• #170504 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to nie wazne na kogo play sie kreuje.. wazne, ze klienci maja dobra oferte!

• #170505 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

te miner -jak Ci tak zal 4litery sciska, to siedz sobie dalej w W3 do nich są normalne stawki i co od nich masz? dalej 60gr za minute ? proste ze kazda firma nie dziala charytatywnie, ale nieoszukujmy sie gdyby nie oni zaden simplus czy heyah nie daliby od siebie takiej stawki !!

• #170506 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

miner ma rację – zobaczymy co będzie za pół roku… Na razie play przynosi straty właścicielom… Wszystko i tak zalezy od tego czy wyrównają mtr – jak będzie równy to wtedy każda sieć będzie miała podobne ceny…

• #170508 Odpowiedz
      johnny-18
      Członek

Na dobrą sprawę jakby zniesiono MTR to by zmieniła się tylko sytuacja ludzi dzwoniących do play z w3

• #170509 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nie, zmieniłaby się możliwość wciskania kitu, że połączenia muszą tyle kosztować. Każdy operator kasowałby jedynie za rozpoczęcie połączenia tyle ile we własne sieci czyli w przypadku playa np 5 gr

• #170510 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

"Tegom chciał !" 🙂 Wreszcie numerek na którym mi zależało bedzie tani w eksploatacji.

• #170511 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak ale wowczas, np Heyah oferowalo by do wszystkich juz 25groszy:) no i skonczylo by sie pelzanie gluta po rynku w takim stopniu i wykorzystywanie. Z drugiej zas strony jezeli mowa o wykorzystywaniu to pokrzywdzeni sa ludzie z innych sieci zmuszeni dzwonic do play i placic wiecej tylko dlatego ze sa uprzywilejowani. A trudno darmo zmieniac operatora tylko dlatego… ja tam nie zmienie nawet jezeli dawal by rozmowy po 10gr do wszystkich…

• #170512 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Bez tego gluta to stawki 25 groszy w Heyah nawet za 10 lat byś nie osiągnął przy tak skostniałym i zasiedziałym rynku.

• #170513 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ludzie, telefon to telefon, a nie wojna. "Jeśli nie jesteś z Playem to jesteś przeciwko nam". To są stawki, taryfy. Ok, może i Play obniża ceny połączeń do wszystkich sieci, ale do samego Play’a jest drogo. Ale ja i tak zostaję u swojego operatora, bo mam tam rozmowy za grosze z tymi, z którymi najczęściej rozmawiam. I taka równa stawka w Play mnie nie interesuje- tak się rozbestwiłem dzwoniąc za 3 gr albo za darmo. Do innych sieci dzwonię rzadko, więc jeśli za minutę mam zapłacić 25gr więcej, to mi się opłaca tam, gdzie jestem.

• #170514 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kurde ale wy macie problemy. Ja się przeniosłam do Play i teraz mniej płacę, w plusie nie dość, że za te same pieniądze miałam tyle minut, co i nic, to do tego za samo połączenie z obsługą kl. biorą 2zł, gorzej jak zadzwonisz,a linia jest zajęta-a i tak płacisz… Można tak dzwonić do usranej.., wydać z 10zł, a linia dalej zajęta itp. Ja mając play nie przejmuję się czy inni dzwonią drożej do mnie czy taniej, jak sobie wybierają droższą sieć o ich problem, sami taką wybrali…Nie chcę być w Play to płacą więcej z własnej woli, nikt ich do tego nie zmusza. Ja mam telefon w play i jak mam sprawę to sama do kogoś dzwonię, bo mnie przy ich promocji na to stać:) moi rodzice mają inne sieci i płacą więcej na rozmowy ze mną, więc specjalnie ja do nich dzwonie:), żeby nie musieli tego robić:) i problem rozwiązany. Play daje tyle bonusowych minut obecnie, że mogę dzwonić do babci, cioci, stryjka, 30 kolegów i wiele na tym nie stracę:) przy abonamencie za 65zł można teraz dostać jakoś 500min przez rok na rozmowy do wszystkich sieci. Wybraliście sobie inne sieci i nie chcecie ich zmieniać, to płaćcie więcej na rozmowy z Play, to wasz własny wybór, nikt was do niczego nie zmusza. Macie sieci jakie robią takie numery swoim użytkownikom, bo chcą walczyć z konkurencją wasz problem, play walczy z konkurencją uczciwie, dając swoim użytkownikom bonusy a nie kary przy telefonowaniu do innych sieci:D

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #170505 w Zwrot kosztów i bonusy za przeniesienie numeru do Play Fresh
Twoje informacje:

Anuluj