Znamy cenę super wytrzymałego modelu Motorola Defy

Start Forum Sprzęt Motorola Znamy cenę super wytrzymałego modelu Motorola Defy

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
  • Autor
    Wpisy
    • #151434 Odpowiedz
      KamilBakowski
      Członek

Motorola Defy jest pierwszym super wytrzymałym smartphone’m działającym pod kontrolą Androida. Z niecierpliwością czekaliśmy na oficjalną cenę telefony charakteryzującego się współczynnikiem ochrony IP67. Czy słusznie? Odpowiedź poznacie w rozwinięciu wiadomości.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #234786 Odpowiedz
      akmk
      Członek

Ciekawe czy będzie w Polsce.telefon marzenie nic więcej bym nie potrzebował no i na androidzie,jednym słowem wydaje się być PERFEKCYJNY.

• #234790 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nawt mozna go juz zamawiać a telix sie obudził juz od jakiegoś czasu jest w euro za1499 kilkasz i zamawiasz i czekasz jak się pojawi to natychmiast wysyłka do ciebie

• #234796 Odpowiedz
      rcicho
      Uczestnik

Bardzo ciekawy telefon. Już od dłuższego czasu się nim interesuję. Nie jest jednak w 100% pewne że dostanie on aktualizację do Froyo czyli 2.2
      Wersja 2.1 to jednak trochę za mało. Cena jak na początek jest bardzo ok. Czekam na test Defy na Telixie.

• #234803 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@krusbiss

Przestań krytykować, to że ty wiesz to nie oznacza, że wszyscy już wiedzą.

• #234808 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Więc już wiem co będzie następco mojej Motki Ms. Na taki model właśnie czekałem. Choć będzie mi brakowało pełnej klawy, to bardziej mi się przyda jej wytrzymalość, a środowisko mojej pracy wykracza znacznie poza biuro. Cena więcej niż przystępna już na starcie, a zapewne jeszcze sporo spadnie po premierze. Mam nadzieję, że antena nawigacji nie będzie rozgrzewała tego modelu do czerwoności tak jak w Milestone. Aha i FroYo poproszę:-)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 5
Odpowiedz na: Odpowiedź #234786 w Znamy cenę super wytrzymałego modelu Motorola Defy
Twoje informacje:

Anuluj