Zmiany w cenniku Simplus w ofercie Team i Twój Profil

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Zmiany w cenniku Simplus w ofercie Team i Twój Profil

Przeglądanie wątków odpowiedzi 23
  • Autor
    Wpisy
    • #152654 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od 6 maja Polkomtel, operator sieci Plus, wprowadza nowe Cenniki taryf w ofercie pre-paid Team i Twój Profil – cennik ważny od 13.042010 roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192958 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czyli jednak pojawił sie zapis rodem z heyah..nawet dla mvno na p4/nowszych mno oraz full mvno cp będzie wyższa staweczka.. w3 broni sie rekami i nogami 😉

• #192959 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale żenada w wykonaniu Plusa.

• #192960 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przepraszam za jakość, ale trudno jest zmieścić cala stronę "gazety" na Telix.pl. Pozdrawiam Andrzej

• #192961 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ahaahha 2.90 do innych i 1.70 do plusa… dinozaury

• #192962 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Taryfa Multi – koszt połączenia 2,90 zł za minutę – taryfikacja co 60 sekund – czy w PLUSie jest 2010 rok czy 1996? 😉

• #192963 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

No nie mogę, czemu nie zlikwidują tych starych taryf??? Przeciez to taka żenada drukować cenniki z stawkami ok. 2 pln za minutę! szok!

• #192965 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dzisiaj nie 1 Kwiecień,

• #192966 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Cennik Ważny od 1Lipca 2009

• #192967 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Pędzę do minusa !

rewelacyjne stawki 1,92za min !

• #192968 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

JA PIEREDZIELE!!!!! KTO W TYM ŻENUJĄCYM PORTALU PISZE NEWSY??? GDZIE TE NOWE TARYFY??? JESTESCIE – SORRY EZ TO POWIEM BARANAMI – KILKA DNI TEMU PISALISCIE, ZE SIMPLUS WPROWADZI ZMIANY W CENNIKU DOTYCZACY POLACZEN DO NOWYCH OPOW. I DZISIAJ OPUBLIKOWALI CENNIKI W GAZECIE. NIE MA NOWYCH TARYF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JESLI NIE POTRAFICIE PISAC NEWSOW – NIE PISZCIE

• #192971 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

PRIMA APRILIS :-)))

• #192973 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To prawda, że taryfy nie są nowe, Ale jak sens jest utrzymywanai tych 2 ostatnich? Płaca nie mała pieniądze za info w GW o taryfach, których NIKt nie wybierze. nie rozumiem

• #192975 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Poza wyrazami współczucia dla posiadaczy mam też pytanie czym się różni "ważność cennika" od "obowiązywania cennika" ? Są tam 2 różne daty …

• #192976 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawe kto ma jeszcze taryfę ze stawka 2,90zł/min. w szczycie.. Pewnie bym się zdziwił gdyby Plus przedstawił mi liczbę aktywnych uzytkowników tej taryfy;) Toż to taryfa sprzed 10 lat;)

• #192977 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale prima aprilis jest jutro ;p żal dla telixa. Dziś jest 31 a nie 1

• #192978 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Po co taryfy Team i Multi? Przecież to są taryfy sprzed lat (zwłaszcza Multi) i nie można już na nie przejść, także nie wiem po co ten szyderczy śmiech niektórych . Jedynie może ktoś mieć taką taryfę, kto miał ją kiedyś dawno i jeszcze nie zmienił. Nie rozumiem o co chodzi – przecież nie ma chyba stawki 80gr do Centernetu w taryfie Multi? Ja tego nie widzę…

• #192979 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A żadnych nowych taryf nie miało przecież być, chyba niektórzy coś źle zrozumieli… chodziło tylko o wprowadzenie stawki 80gr do Centernetu i nowych opów.

• #192980 Odpowiedz
      PROZAK
      Uczestnik

Prima aprilis 😀

• #192981 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niektóre cenniki są po prostu kosmiczne. W taryfie Twój profil też jest stosunkowo, 59gr/min. Podobne stawki są w Nowym TT, ale tam stawka maleje do 56gr.

• #192982 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Już wiem! Wchodzimy do EURO!!!! Nareszcie! 🙂

• #192983 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zapowiadali zmiany w cennikach. Myślałem, że obniżą stawki, a tu wywindowali ceny 😀

• #192984 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ale się uśmiałem z tych cen…Dobrze ze mam orange pop

• #192985 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Brawo Plus oby tak dalej !!!!

Pierwszy raz w historii mamy podwyżki cen, ha ha ha – pewnie spóźniony żart

Przeglądanie wątków odpowiedzi 23
Odpowiedz na: Odpowiedź #192961 w Zmiany w cenniku Simplus w ofercie Team i Twój Profil
Twoje informacje:

Anuluj