Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Złoty Laur Konsumenta 2009 dla AutoMapy
- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 2 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 11 miesięcy temu przez
Anonimowy.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
UczestnikPo raz kolejny AutoMapa zdobyła nagrodę – godło „Złoty Laur Konsumenta 2009”. Już drugi raz z rzędu AutoMapa zdobyła I miejsce w kategorii „Mapy Cyfrowe”. W opinii konsumentów biorących udział w badaniu, AutoMapa jest najbardziej rozpoznawaną marką wśród systemów nawigacyjnych.
-
Anonimowy
GośćAutomapa to przereklamowany produkt, który ma już wielu konkurentów. Niby AM korzysta z map Europy TeleAtlasu, ale korzystanie z niej poza granicami RP to porażka. Najtańszy TomTom radzi sobie lepiej. W Polsce ok, działa całkiem fajnie ale po kilku latach używania przesiadłem się na NaviExperta. Działa dużo lepiej.
-
Anonimowy
Gośća ja ostatnio testowałem AM i NaviExperta na tej samej trasie równolegle i również expert wydaje mi się dokładniejszy i znacznie lepiej wyznaczył drogę od AM , ale każdy lubi co innego , a na Polskę AM nie jest zła.
-
Anonimowy
GośćPowyższe dwa komentarze wyglądają jak napisane na zamówienie NaviEksperta – od razu przychodzi na myśl pewien wątek z forum o metodach marketingowych tej firmy…
-
Anonimowy
Gośćlaureat jest dla automapy a nie naviexperta więc wiecie gdzie konsument ma waszego naviexperta.
-
Anonimowy
GośćNie wiem juz jak to jest.Słyszałem ostatnio ze w rankinu nawigacji to Mio zajeło pierwsza pozycje.
-
Anonimowy
GośćMio to porażka, a nawiexpercie usłyszałem tu dopiero po raz pierwszy. Tomtom może konkurować z automapą, ale nie we wszystkim. Automapa ze wszystkich (jeszcze mapamap, igo, mio, tomtom i garmin) nawigacji które widziałem najlepiej ukazuje położenie lasów, rzek i jezior.
-
-
AutorWpisy