Zerowy MTR i opłaty za odbiór połączeń?

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Zerowy MTR i opłaty za odbiór połączeń?

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • #154459 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Pod takim hasłem („terminate the rate”) dwaj wielcy operatorzy brytyjscy „3 UK” oraz BT, rozpoczęli kampanię na rzecz likwidacji rozliczeń międzyoperatorskich na bazie stawek MTR. Przeciwnicy obniżki MTR-ów twierdzą natomiast, że jeśli dojdzie do takiej regulacji, to powinno placić się za przyjmowanie połączenia.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #182572 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

u nas mtr=0 nie przejdzie..play na to nie pozwoli,bo zawsze bedzie dla nich wyzszy(wystarczająco długo),a dla 3mno nie moze byc=0,bo wierze ze gdzies kolo 2014 mtr bedzie dla 4mno równy

• #182573 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Dziwne bo to Play najgłośniej domaga się likwidacji opłat międzyoperatorskich.

• #182574 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play się domaga najgłośniej? heheh, chyba Plus! Przecież to Plus jakiś czas temu zaproponowal to rozwiązanie. Było o tym glośno w mediach.

• #182575 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

bolesław: co ty chrzanisz? Plus był drugi, odgapił ten pomysł od Playa bo sami nie są w stanie nic pozytywnego dla klienta wymyślić. Dobrze wiedzą że to nie przejdzie więc gadają co im ślina na język przyniesie

• #182576 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

do racka: a to niby Play taki jest dobry dla swoich klientów!? Ha ha Ha śmiać mi się chcę (bo nie jestem klintem playa) i płakać (bo kiedyś byłem), a oto i kilka tylko grzechów tego operatora:

– kary (np 2 tys.) jak nie doładujesz telefonu np 10 zł przez dwa m-c

– bałagan, zgubili dane klientów, pesele adresy, numery

– mało ogarnięci konsultanci, których głównym zadaniem jest wcisnąć ci droższą ofertę niż pomóc

eh.. długo by wyliczać jeszcze. więc zastanów się nad tym co piszesz

• #182577 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

zgadzam się z wściekłusiem z tym, że ja nadal mogę tylko

płakać, bo umowa z play mi sie jeszcze nieskończyła, ale jak

tylko sie skończy pośmiejemy sie razem

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Odpowiedź #182575 w Zerowy MTR i opłaty za odbiór połączeń?
Twoje informacje:

Anuluj