Zakaz rozmowy przez komórkę w autobusie

Start Forum Sprzęt Telefony – pozostali producenci i inne tematy Pozostali producenci Zakaz rozmowy przez komórkę w autobusie

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
  • Autor
    Wpisy
    • #155399 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Rozmawiasz przez komórkę – nie pojedziesz autobusem. Takie zaskakujące zasady panują w komunikacji w stolicy. Pasażerowie rozmawiający w przedniej części niektórych nowoczesnych autobusów przez telefon mogą zostać wyproszeni przez kierowcę na przystanku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #176775 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale glupie! chociaz ja to i tak wole pisac seski albo gadac na mobilnym, za to chyba jeszcze nie wypraszaja?

• #176776 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

niech się potem nikt nie dziwi że ludzie wolą sobie kupić własny samochód! Jeszcze troche i z plecakiem nie będzie można wejść do autobusu bo to tak jak druga osoba miejsce zajmuje 🙂 DOBRZE ŻE NIE MIESZKAM W WAWIE!

• #176777 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

ale to ogranicza moja swobode obywatelska kora mam zapisana w konstytucji, nie stwierdzoni by tel zaklucal utobusy ale to jest juz skandal!!!!!! chyba te autobusy to dno bo w lato udusic sie mozna okien sie nie otwiera klima nie właczona to jest standard tych busow !!!!!!!

• #176778 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

za niedługo w takim razie zakażą rozmawiać z kimkolwiek w autobusie

• #176779 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Panowie. A kultura? Ja nie chcę, żeby ktoś mi trajkotał całą drogę.

• #176780 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

to ja nie chce żeby mi ktoś pod domem KUR.OWAŁ O 3 NAD RANEM W KRAKOWIE no ale przecież o turystę lub "STUDENTA" trzeba dbać bo najważniejszy! jakoś z tym problemem NIKT NIC NIE ROBI że o koncertach nie wspomnę które chcąc lub nie chcąc muszę słuchać w nocy pomimo że mieszkam o ok 2,5 km od centrum! autobus to miejsce publiczne i uważam że normalna rozmowa NIE WULGARNA przez telefon nie powinna nikomu przeszkadzać! a w autobusach powinno się przede wszystkim poprawić komfort jazdy! Jak napisał ktoś powyżej większość nie ma klimy a nawet możliwości otwarcia okien! że o zadbaniu o ochronę przed kieszonkowcami i innymi typami nie wspomnę! Poza tym spotkałem już przypadki – nie będę pisał gdzie – kiedy kierowca ruszał POMIMO ŻE LUDZIE JESZCZE WSIADALI i raz skończyło się to NIESZCZĘŚCIEM! tak że BEZ JAJ LUDZIE ale rozmowa w autobusie nikomu chyba nie zaszkodzi!

• #176781 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To jakis zart.Rozumiem kosciol,teatr,kino.Tam jest cisza i skupienie ale autobus.Zwlaszcza taki w godzinie szczytu 🙂 Halas na calego,spocone grube baby smierdzace cebula.Az sie prosi zeby ktos zadzwonil…zawsze wtedy dziele sie informacja z rozmowca ze jade z brudasami.

• #176782 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

nie dlugo bilet bedzie zabroniony:D

• #176783 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

WALIC SIE PACANY … 100% POPIERAMY ZAKAZ. W DUPIE MAMY WASZE GADANIE W AUTOBUSACH I PIERDOLENIE O TYM JAK TO BYLO ZAJEBISCIE NA WCZORAJSZEJ IMPREZIE PACANY …

• #176784 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

"warszawska kÓltura" się odezwała?!

• #176785 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

=X=!

Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że jestem rodowitym Krakusem – jak ja. Za twoje słowa w tych komentarzach 100% szacunku. Chyba zaliczamy się do tej grupy, która jako jedna z nielicznym otwarcie mówi co ją wkur… w mieście, w którym nie liczą się mieszkańczy, ale turyści i studencka dzicz.

• #176786 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

hyhy ale macie przejebane xD

• #176787 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

strasznie wkurza mnie jak ktos drze ryja do słuchawki o tym czego on to nie załatwiał czy robił (bo co mnie to obchodzi) – no ale jest to kwestia kultury. jesli kultury brak – to trzeba zakazem. w pewnym sensie rozumiem…

• #176788 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Niestety, niektórzy czasami takie głupoty wygadują przez komórkę, że powinni mieć w ogóle zakaz rozmawiania w miejscach publicznych.

• #176789 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Idę sobie dzisiaj Rynkiem Głównym – siedzi banda angoli w kawiarni i cały czas tylko NA GŁOS F.CK TO F.CK TAMTO – JAKOŚ NIKT IM NAWET UWAGI NIE ZWRÓCIŁ Z KELNERÓW! no ale my wolimy swoich rodaków w kajdany, gęby pozaszywać i jazda! oj nie szanujmy się tak dalej nawzajem to daleko zajdziemy…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 15
Odpowiedz na: Odpowiedź #176783 w Zakaz rozmowy przez komórkę w autobusie
Twoje informacje:

Anuluj