Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Za przeniesienie numeru bonus 50 zł
- Ten temat ma 8 odpowiedzi, 4 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 15 lat, 6 miesięcy temu przez
webis.
-
AutorWpisy
-
-
rafaik
UczestnikTelefonia komórkowa GaduAir 3w1 zachęca użytkowników innych sieci do przeniesienia swojego dotychczasowego numeru lub do zakupu startera i połączenia numeru telefonu z numerem GG. W zamian za przeniesienie numeru, użytkownik otrzymuje 50 złotych w miesięcznych ratach po 10 złotych.
-
Anonimowy
GośćOkłamują ludzi. Za przeniesienie trzeba zapłacić w sumie 40 zł – > 20 zł starter + 20 zł kurier. Chamskie zagranie.
-
PROZAK
UczestnikNo chyba piszą o tym ze trzeba tyle zapłacić przy przeniesieniu
-
Anonimowy
GośćCóż Play dalej nikt nie może prześcignąć w promocji przeniesienia numeru.
Play daje 60 zł ( w 3 ratach po 20zł), i to wszystko kompletnie za darmo. I to jest jedyna taka promocja na rynku
W3 i MVNO juz się nawet nie starają.
-
Anonimowy
Gośćprzeniosłem nr do mbanku, przeniesienie za darmo,
rozmowy po 19 gr do wszystkich i jak do mnie dzwonia to
wreszcie taniej, wszesniej mialem w playu i wszyscy z
innych sieci narzekali ze nie moga ze mna pogada 🙂
-
Anonimowy
Gośćdarek777=> znajomki mogli przeniesc rownez do play’a i mieliby za darmo!!:D
-
Anonimowy
Gośćniestety nie chcieli się przenieść 🙂 musiałem jakoś to
rozwiązać :D…
-
Anonimowy
Gośćfreshowiecorangutanowiec, pominąłeś bonusy za przeniesienie w Orange można dostać 120 (do każdego doładowania powyżej 25zł- 10zł ekstra w sieci i na stacjonarki) zł, w Tak Taku można dostać 200zł (do każdego doładowania powyżej 25zł 10zł ekstra w sieci).
-
webis
CzłonekYyy eee aaa, ale jak oni chcą mnie zachęcić do przeniesienia numeru bonusem w wysokości 50 zł, skoro Tak Tak za tę samą czynność daje cztery raz więcej, czyli złotych 200? 🙂
-
-
AutorWpisy