Za darmo do wszystkich w PLAY -video

Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Za darmo do wszystkich w PLAY -video

Przeglądanie wątków odpowiedzi 38
  • Autor
    Wpisy
    • #153152 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Play zaprezentował film reklamowy oferty promocyjnej za darmo do wszystkich w Play w ramach Promocji „Stan Darmowy w Play”. Aby skorzystać z oferty należy aktywować promocję i doładować telefon kwotą minimum 30 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #189866 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

and jak narzekacze ?:D

• #189867 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

po własnej sieci… czyli nie wszyscy będą mogli skorzystać…

• #189869 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Trzeba przyznać, że tym razem Play zaskoczył ponownie tak jak to było z 29 groszy do wszystkich.

• #189870 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Przyznam, że się nie spodziewałam takiej promocji. Powiem krótko: WoW 😉

• #189871 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

@ampi co ty pier… ??? W CAŁEJ POLSCE czyli nie tylko po własnej JAK JA NIE LUBIĘ TAKICH ŁBÓW JAK TY!

• #189872 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ja czekam na regulamin bo faktycznie rozmowy mogą być darmowe ze wszystkimi w Play ale może być limit np. 300 minut. Oczywiście tak czy siak promocja rewelacyjna.

Obawiam się jeszcze tylko czy sieć wytrzyma. Kiedyś w Plusie marketingowcy wymyślili że w pewnych godzinach rozmowy były darmowe do Plusa. Okazało się, że nie konsultowali tego z działem technicznym i sieć pozapychało. Promocja nazywała się Happy Hours chyba.

• #189873 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

a ja nadal nie moge aktywowac pisze ze dla mnie promocja jest niedostepna

• #189874 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wszystko będzie dobrze po godzinie 24. Tak powiedział rzecznik.

• #189875 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

W obecny kształcie to nokaut dla konkurencji!

• #189876 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wszystko fajnie i pięknie tylko jak wklepuję na klawiaturze swojego telefonu kod, który jest podany w newsie to otrzymuję komunikat, że usługa jest dla mnie niedostępna… czy ktoś ma patent jak można by sprawić by jednak ta usługa była dla mnie dostępna?

• #189879 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I tak 4 miliony przekroczone. Od jutra salony Play będa zawalone użytkownikami pre-paid o zmianę numeru do Play. ciekawe jak długo ta Promocja bedzie w ofercie i jak zareaguja inni.

• #189884 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

czyli wreszcie się wszystko wyjaśniło z tymi darmowymi rozmowami

• #189885 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wazne, że nie jest to abonament, bo mozna aktywować w dowolnym czasie Promocję i ważna jest 30 dni, nie jak było z darmowym numerem, za to mozna pochwalić Play.

• #189886 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ciekawe ile czasu euforia potrwa ? To tak dla otrzeźwienia.

• #189891 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Zajebi..sta promocja,W3 leży na kolanach!!!

• #189892 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

1. Poczekajmy na dokładny regulamin

2. To nie jest nokaut dla W3 – trzeba wziąć poprawkę na mentalność Polaków wiecznych narzekaczy. Nie będzie dużego odpływu z W3 do Play

• #189893 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

To jest nokaut na dzisiaj. W3 dopiero zacznie działać i minimalizować odejścia lub straty z posiadania dwóch kart przez klientów. Abonamentowców ta oferta nie ruszy. Oni zawsze wybiorą wygodę. Ale co by nie powiedzieć jest to rewolucja na rynku. Pytanie jak długo potrwa?

• #189894 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Kruca Bomba! P O Z A M I A T A N E!!!!!

• #189895 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Rewolucja tak, ale pamiętajmy to Promocja do odwołania lub no właśnie… Najważniejszy jest czas do kiedy będzie ona w ofercie Play. Oby nie do chwili, aż postanowią sprzedac tę sieć, bo nazbierali wystarczającą ilość klientów. Ciekawe jak się okaże, ze Promocja zakończy sie po miesiącuy lub dwóch?

• #189898 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

nawt gdy zakonczy sie po paru miesiacach to pytam co z tego ? na dzien dzisiejszy play i tak mial najlepsze ceny 29 gr do wszystkich 5 gr do sieci i na stacjonarne a wiec mi to loto ile bedzie trwala znajac dumnych posiadaczy taktaka heyaha czy pomaranczy i tak bedzie narzekanie ze do play drogo ze znajomi przestali do mnie dzwoinic itd a ja odpowiadam wali mnie to ! patrze na siebie i na swoje koszta a skoro chcesz siedziec i nie masz zamiaru isc do przodu to siedz sobie dalej w W3 i nie marudz bo robisz to tylko na wlasna prosbe play po raz kolejny zrobil rewolucje na rynku i chwala mu za to bo gdyby nie fresh dalej siedzielibysmy w taryfach po 59 gr za minute a gdy inna siec naprawde zaproponuje lepsze warunki to poprostu bez zalu odejde z play bo mam prepaida i nie wisi mi nad glowa dwuletni cyrograf

• #189899 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

PLAY FRESH ma naprawdę fajną oferte i jako całosc jest nie do przebicia.w tym roku to W3 straci mase lojalnych "jelonków".

• #189900 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Wiecie jak to sie nazywa … gwóźdź do trumny konkurencji!!! i to filoletowy gwoździk 🙂

• #189901 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Usługa pojawiła się już w Play24. I można ją aktywować.

• #189902 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Turbodymek już pewnie leci. 🙂

• #189903 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Mam wrażenie czystości, pozamiatania jakby.

Mam również wielki sentyment do siebie i mojego nosa, że pożegnałem Tak-Taka i skarbonkę jakiś czas temu. Zasiedziali Tak-Takowcy z pewnością wiedzą o czym mówię : Pa-Pa Tak-Tak.

• #189904 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

I tak mamy faktycznie kolejną rewolucję w pre-paidach. Problem tylko jak długo potrwa, czy nie przypadkiem tylko na Walentynki, aby promować podwójny starter Play Fresh. Tym bardziej, że długo ta promocja nie może trwać, ktoś musi zapłacić za roaming po łączach Plusa. Chyba, że W3 tego nie wytrzyma i wprowadzi podobne promocje wtedy może być wesoło dla użytkowników na kartę, gorzej z abonamentowcami, którzy połasili się na telefon w zamian za umowę, a można było kupić telefon na raty, a teraz mieć wolny wybór. Dziś jak widać opy stawiają na pre-paidowców i trzeba się bardzo zastanowić nim podpisze się umowę na wiele miesięcy. Oferta super, gorzej czy wytrzymie to sieć już nie tylko Play, ale Plusa. Doświadczenie Plusa pokazuje jasno, że łatwo jest zapchać sieć darmowymi rozmowami.

• #189905 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Ewa, nie będzie źle z siecią. Plejowcy i tak dużo rozmawiali w sieci, korzystając z bardzo tanich pakietów 100minut/5zł.

• #189906 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A JA PROPONUJĘ WSZYSTKIM NIEZADOWOLONYM Z POZIOMU USŁUG PLAYA AKTYWOWANIE STANU DARMOWEGO I PRZEŁĄCZENIE SIĘ NA ROAMING PLUSA!!!!

MOŻE JAK DOSTANĄ PO KIESZENI TO ZACZNĄ DBAĆ O KLIENTÓW

• #189907 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A JA PROPONUJĘ WSZYSTKIM NIEZADOWOLONYM Z POZIOMU USŁUG PLAYA AKTYWOWANIE STANU DARMOWEGO I PRZEŁĄCZENIE SIĘ NA ROAMING PLUSA!!!!

MOŻE JAK DOSTANĄ PO KIESZENI TO ZACZNĄ DBAĆ O KLIENTÓW

• #189908 Odpowiedz
      sebi997
      Uczestnik

ja i tak caly czas jade na plusie 🙂

• #189909 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

iks: weź już lepiej zamknij się w salonie orangutana albo dojcze szajse. Gorzej, jak chcesz doprowadzić do zatkania sieci pracodawcy, czyli minusa ha ha. Jakoś jakość sieci, tam gdzie były jakieś kwestie, została poprawiona. W Wielkopolsce jakość rozmów na własnej sieci jest naprawdę wysoka. Nie to co miałem na minusie, gdy miałem telefon 2G. Chociaż i tak najbardziej byłem zadowolony z jakości rozmów w PTC, ale od kiedy śzwaby z DT mają władzę, to chyba każdy wie, że oferta Ery Tak Tak z najlepszej stała się jedną z najgorszych. Teraz niby są te numerki na promocyjnych zasadach, ale jak się ma miesięczna opłata, do bezpłatnych rozmów w całej sieci P4?!

• #189910 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Aktualnie w opisie promocji na stronie operatora znajduje się ważne niedomówienie :"kto ją aktywuje będzie rozmawiał za 0 gr/min ze wszystkimi w Play (z wyłączeniem połączeń międzynarodowych, w roamingu oraz połączeń z numerami stacjonarnymi)."

Czy wyłączenie tej promocji dotyczy także roamingu krajowego ? Wtedy ta promocja traci bardzo dużo na swej atrakcyjności .

Niestety , do tej pory brak regulaminu tej promocji !

• #189911 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Witaj, Regulamin Promocji już jest czytaj: Regulamin Oferty Stan Darmowy w Play. Pozdrawiam Andrzej

• #189919 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

JAK NA RAZIE NAJNAJ-LEPSZA OFERTA NA RYNKU rozmowy za friko w sieci. ojjj PLAY ładnie sie rozwijamy oby tak dalej…

• #189920 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Oferta naprawdę dobra, ale czy najlepsza? Weź pod uwagę fakt, że możesz rozmawiać za darmo tylko przy comiesiecznym doładowaniu kwotą 30zł i tylko do p4. W Nowej Heyah możesz zamówić darmowe rozmowy z wybranym numerem do każdego doładowania, do tego są promocje podwójnych doładowań (czyli płacisz za minutę do wszystkich nawet o połowę mniej niż w Play Fresh, Orange itp), do tego tanie międzynarodowe do Unii (minuta w cenie 30gr), zawsze darmowe smsy wewnątrz sieci przy aktywnym koncie… Heyah bardzo skutecznie wysuwa się na pierwsze pozycje wśród prepaidów.

• #189922 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

bruno Dzieki za kolejna reklame Heyah ale ja juz nie chce o tym po raz nty czytac w komentarzach ;-(

• #189923 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Nowa Heyah z darmowym numerem i smsami wewnątrz sieci, podwojeniami i tanimi międzynarodowymi, i Play Fresh z darmowymi rozmowami w sieci, smsami do wszystkich sieci i pakietem wewnątrz sieci/na stacjonarki to obiektywnie najciekawsze i najlepsze oferty. Różnią się od siebie, ale idą łeb w łeb. Gh, z czym tu się nie zgadzasz?

• #189924 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Inni operatorzy moga brać przykład z Playa bo tak korzystnej oferty nie przedstawił na rynku do tej pory żaden z nich, cokolwiek teraz nie zrobią to i tak Play będzie o krok dalej niz inni

Przeglądanie wątków odpowiedzi 38
Odpowiedz na: Odpowiedź #189923 w Za darmo do wszystkich w PLAY -video
Twoje informacje:

Anuluj